Dying Light 2 599 TL

Sanki kendi kazanıyormuş gibi savunanlar da inanılmaz, ayrıca da bağlacı ayrı yazılıyor.

Kim bilir ne kadar uğraştı bu insanlar bu oyunu yapmak için, tabii ki bir fiyatı olacak ama bu kadar vermek yerine kaç günlük yemeğini çıkarabilirsin.

Yöneticilere sinirlenip neden insanlara saldırıyorsunuz?

Arjantin'de bile 270TL ki çok fazla yapımcı Arjantin'e inanılmaz ucuz getirir oyunlarını RDR 2 bile 150TL indirimlerde Arjantin'de adamlar böyle bir politika izlemişler yapacak bir şey yok.
350 lirayı küçümsüyorlar çok enteresan. hiçbir oyuna çok zengin değilseniz 350 lira verilmez, crack oynayın.

Screenshot_3.png


Keşke küçümsenecek bir birim olmasa.
 
Kendin verilmez diyorsun onu git başımızdaki yöneticilere söyle.
Azda olsa bölgesel fiyatlandırma yapmışlar yapıp yapmamak onların ellerinde yapmadı diye laf atmak çok ama çok saçma.

Eki Görüntüle 1047041
Yöneticilerden ben de nefret ediyorum ama seçim zamanını beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Eleştiriyoruz, eleştirilmesi gerekiyor. Oyun oynamak lüks sınıfına girmeye başladı artık. Bölgesel fiyatlandırma yapmayabilirler tabi, ben de almam. RDR 2 gibi yüzlerce saat oynanabilecek bir oyun bile 300 liraya satılırken, Dying Light 2'nin o kadar parayı hak etmediğini düşünüyorum.
 
Yöneticilerden ben de nefret ediyorum ama seçim zamanını beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Eleştiriyoruz, eleştirilmesi gerekiyor. Oyun oynamak lüks sınıfına girmeye başladı artık. Bölgesel fiyatlandırma yapmayabilirler tabii, ben de almam. RDR 2 gibi yüzlerce saat oynanabilecek bir oyun bile 300 liraya satılırken, Dying Light 2'nin o kadar parayı hak etmediğini düşünüyorum.

hiçbir oyun hak etmiyor o parayı Dying Light 2 de etmiyor haklısınız. Zaten üstte yapımcıya laf atanlar çok saçma konuştuğu için konu uzadı.
 

Geri
Yukarı