Dying Light 2 FSR 2.0 kalite modunda oynanır mı?

YasharSultan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, buralarda yeniyim. Dying Light 2 oynuyorum, sizce Low ayarlarda oynamak daha iyi yoksa medium-high'la AMD FSR 2.0 quality etkin oynamak mı? Fikirleriniz önemli.

Merhaba, buralarda yeniyim. Dying Light 2 oynuyorum, sizce Low ayarlarda oynamak daha iyi yoksa medium-high'la AMD FSR 2.0 quality etkin oynamak mı? Fikirleriniz önemli.

Ben FSR açınca gözlerim kanıyor kişiden kişiye değişebilir ama ben Low tercih ederim.

i5-2400
8 GB RAM.
GTX 1060 6 GB.

Low da bile kasma olması normal mi? GTX 1060 6 GB.

İşlemcin çok eski.2.nesil bir işlemcin var kasması ondan. Bende laptop var GTX 1650 Ti (4 GB),8 GB RAM i5 10300H işlemci var medium ayarlarda FSR olmadan kasmadan oynattırıyor. Yani kasması normal hocam.

İşlemcin çok eski.2.nesil bir işlemcin var kasması ondan. Bende laptop var GTX 1650 Ti (4 GB),8 GB RAM i5 10300H işlemci var medium ayarlarda FSR olmadan kasmadan oynattırıyor. Yani kasması normal hocam.
Önce cevapladığınız için teşekkür ederim hocam,fps değerlerine bakınca youtube da,işlemcinin 2. nesil ve 8. nesil arasında bir fark göremedim,ondan olduğuna eminmiyiz?

Önce cevapladığınız için teşekkür ederim hocam, FPS değerlerine bakınca YouTube'da, işlemcinin 2. nesil ve 8. nesil arasında bir fark göremedim, ondan olduğuna emin miyiz?

Ekran kartın 6 GB onda bir sorun yok. RAM miktarın benimki ile aynı 8 GB. Geriye bir tek işlemci kalıyor o da 2.nesil. Oyun 2022 yılında çıktı sanırsam. Güncel işlemci olması daha iyi olur.

Ekran kartın 6 GB onda bir sorun yok. RAM miktarın benimki ile aynı 8 GB. Geriye bir tek işlemci kalıyor o da 2.nesil. Oyun 2022 yılında çıktı sanırsam. Güncel işlemci olması daha iyi olur.
Anladım hocam, teşekkür ederim,bir sorum daha olacaktı baş ağrı olmazsa, kasıyor dediğim very low değil de low ayarda 40-50 arası fps oynuyor,ama sanki 25-30 fps alıyormuşum gibi geliyor bana,nedir anlamadım

Anladım hocam, teşekkür ederim, bir sorum daha olacaktı baş ağrı olmazsa, kasıyor dediğim Very Low değil de Low ayarda 40-50 arası FPS oynuyor, ama sanki 25-30 FPS alıyormuşum gibi geliyor bana, nedir anlamadım.

O bende de oluyor bende anlamadım. Özellikle ara sahnelerde. Kare atlaması oluyor sanırım. Oynayışa etki etmiyorsa (bende etkilemiyor) sorun yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı