Rehber Dying Light 2 FSR 3 mod kurulumu

Dikkat: Daha önceden FSR 3 modu yaptıysanız ve oyunda modun dosyaları varsa kaldırmanızı şiddetle öneririm.

1 tane eski dosyanın kalması bile bu yaptıklarınızın boşa gitmesine sebep olabilir.
O yüzden modu yapmadan önce oyunun ana klasöründen FSR 3 modu yaptıysanız ve çalıştıramadıysanız mod dosyalarını silmelisiniz.

Bazı FSR 3 dosyaları:

FSR2FSR3.asi
fsr2fsr3.config
fsr2fsr3
lfz.sl.dlss.dll
winmm.dll
winmm

Oyunun klasöründe bu dosyalara benzer dosyalar varsa silin. (Modu daha önceden yapanlar için geçerli).

Gelelim şimdi kuruluma.

1- Eğer oyunda DLSS veya FSR gibi ayarlar açık ise kapatın ve bundan emin olun.


2- Oyun içinde ''Gelişmiş Ayarlardan'' İşleyici modunu DX 11 ise DX12'ye alın. (Oyunu kaydetmeden önce 1. kısımda dediğim şeyi yaptığınızdan emin olun. Emin olduktan sonra ve 2. kısımda olan işlemi yaptıktan sonra oyunu kaydedin. Oyun kendini kapatacaktır zaten.)


Eki Görüntüle 2090869

3- Vermiş olduğum linkten dosyaları indirin ve dosyaları Dying Light 2 > ph > work > bin > x64 klasörüne atın. ''optional_nvngx'' klasörünü atmayın. Diğer 7 dosyayı atın.



(Ben düz ana konum olarak gösterdim. Oyununuz stem, epic, veya korsan ise bu yol değişebilir.)


4- Oyunun klasörüne atmış olduğunuz dosyaların içinde bir tane regedit uzantısı var. (EnableSignatureOverride) Bunu çalıştırın ve çıkan talimatlara, evet ve tamam diyerek bunu kapatın.

5- Oyunu açın. Başlangıçta CMD ekranı gelmesi gerekiyor. Burası çok önemi aşağıda vermiş olduğum ayarları oyunun ana menüsünde veya farkı görmek için oyun içinde aynı olacak şekilde yapın. Mod başarılı bir şekilde kurulmuş olması gerekiyor.


Eki Görüntüle 2090873

Not: Bazen kişilerin yanlış dosyayı atması veya dosyaları eksik atması bu rehber işe yarasa bile kullanıcı hatası yüzünden mod çalışmaya da biliyor. Dediklerimi bizzat yaptığınızdan emin olun.

Önemli: Oyunda DLSS seçeneği de vardır. Eğer üst tarafta vermiş olduğum FSR2, Kalite ayarını DLSS yaparsanız oyun çökecektir. O yüzden bu ayarlara bağlı kalmaya çalışın.
Modu Kurdum ama hud problemi yaşıyorum. Metinler falan titriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı