Çözüldü Sürprizbozan Dying Light 2 ilk su kulesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YusufEP

Megapat
İlk su kulesini afetzedelere verdim ve barış muhafızlarının karargahını patlattım. Aslında amacım barış muhafızlarının tarafını seçmekti ancak su kulesinin, gidişatta böyle büyük bir etki yaratacağını düşünemedim. Buradan sonrası da değişecek mi acaba ve bir daha BM görevlerini yapamayacak mıyım? Yoksa sadece bu görev mi farklı oldu?

Çözüm
Su kulesi hikayede önemli rol oynadığı için kime verdiğiniz önemli. Hikaye ve konuşmalar ona göre şekilleniyor tabii ki. BM görevleride pazarın görevlerinide yapabileceksiniz yine de. Fakat oyunun birden fazla sonu olduğunu unutmayın.
Su kulesi hikayede önemli rol oynadığı için kime verdiğiniz önemli. Hikaye ve konuşmalar ona göre şekilleniyor tabii ki. BM görevleride pazarın görevlerinide yapabileceksiniz yine de. Fakat oyunun birden fazla sonu olduğunu unutmayın.

Çözüm
Hocam peki sonu dışında çok büyük bir değişim yaratıyor mu? Ona göre eski saveye dönmeye çalışacağım.

Hocam peki sonu dışında çok büyük bir değişim yaratıyor mu? Ona göre eski saveye dönmeye çalışacağım.
Neleri değiştiriyor pek hatırlamıyorum, bitireli aylar oldu. Bir şeyler değişiyor ama bence sırf hikaye değişiyor, iyi sona ulaşamıyorum, kötü son oluyor, ben iyi son istiyorum vs. diye kendinizi kandırıp hikayenin akışını bozmayın. Siz nasıl istiyorsanız o şekilde oynayın, oyun sonuçta :)

Neleri değiştiriyor pek hatırlamıyorum, bitireli aylar oldu. Bir şeyler değişiyor ama bence sırf hikaye değişiyor, iyi sona ulaşamıyorum, kötü son oluyor, ben iyi son istiyorum vs. diye kendinizi kandırıp hikayenin akışını bozmayın. Siz nasıl istiyorsanız o şekilde oynayın, oyun sonuçta :)
İşte BM ye katılmak istiyordum ama böyle bir yol ayrımı olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler yardımınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı