Dying Light 2 kırılır mı?

Steam pazar üzerinden saatlerimi harcayıp kazandığım para ile aldım. Çalışıpta alabilirdim ama gördüğün gibi farklı yollarda var siz genelde 350 TL verilir mi ya? Diyerek ekonomiyi bahane ediyorsunuz, evet kötü fakat gün geliyor oyun indirime giriyor gene almıyorsunuz korsan indiriyorsunuz. Git bak Epic Games kupon veriyor arada indirim bekle oyun belirli bir fiyata düşünce kupon ile al. Ya da benim gibi Steam pazardan kazan paranı, CS operasyon falan kovala. İllaki çalışmana gerek yok bir oyun almak için, bizim ekonomi kötü diye korsan oynayınca sen hak yememiş mi oluyorsun? Ben senin milyonlar harcadığın bir şeye ücretsiz sahip olsam hoşuna gider mi? Madem ilk oyunun üstüne koyulmuş versiyonu git o zaman ilk oyunu oyna.

Denuvo kullanılsın kullanılmasın ne yapsalar kırıyorlar

Kıracaklar her türlü hem de çatır çutur kıracaklar.

Ben kendi neslim için ümidimi kestim zaten hocam. Ama ben bu devirde bu sıkıntıları çekiyorsam benim çocuğum ileride benden 10 kat daha fazla sıkıntı çekecek. Yine de umudumu yitirmek istemiyorum.
Ozaman çocuk yapma bence
İnşallar kırılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…