Dying Light 2 kırılır mı?

Aynen aynen 350 TL kendin çalışıp kazandın mı acaba? Nereden bakarsan bak 350 TL bir oyuna verilebilecek bir para değil, en azından benim açımdan. Ayrıca sırf benim gibiler için kırıyorlar yoksa ne için kırsınlar? Parası olan zaten 4 şubata kadar almıştır çıktığı gibi bitirmiştir oyuna yeni içerik gelmeye müsait değil 1. oyunun üstüne koyulmuş versiyonu olduğundan bu imkansız.

Steam pazar üzerinden saatlerimi harcayıp kazandığım para ile aldım. Çalışıpta alabilirdim ama gördüğün gibi farklı yollarda var :) siz genelde 350 TL verilir mi ya? Diyerek ekonomiyi bahane ediyorsunuz, evet kötü fakat gün geliyor oyun indirime giriyor gene almıyorsunuz korsan indiriyorsunuz. Git bak Epic Games kupon veriyor arada indirim bekle oyun belirli bir fiyata düşünce kupon ile al. Ya da benim gibi Steam pazardan kazan paranı, CS operasyon falan kovala. İllaki çalışmana gerek yok bir oyun almak için, bizim ekonomi kötü diye korsan oynayınca sen hak yememiş mi oluyorsun? Ben senin milyonlar harcadığın bir şeye ücretsiz sahip olsam hoşuna gider mi? Madem ilk oyunun üstüne koyulmuş versiyonu git o zaman ilk oyunu oyna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı