Sürprizbozan Dying Light 2 kötü sonu seçtim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jotloki

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2021
Mesajlar
593
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
arkadaşlar Dying Light 2 de kötü sonu seçtim ve kendimi çok kötü hissediyorum. Tüm şehir bombalandı herkes öldü. Save noktası da yok ki bir daha oynayayım oraları. 55 saat bu son için oynamak üzdü. Çözümü var mıdır?
 

Dosya Ekleri

  • indir (7).jpg
    indir (7).jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 83
  • indir (6).jpg
    indir (6).jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
hocam neden daha hızlı bitiriyorum levelim sıfırlanmıyor mu ?


Ya bencede öyle aman aman bir hikayesi yok ama oynarken baya eğlendim hiç sıkmadı ve o kadar saat oynayıp en sonunda şu sonla bitirmek üzdü

GAME+ ile bütün istatistiklerin aynı kalıyor ama hikayenin en başından (eğiticiden sonra yani hastaneden çıktıktan hemen sonra) başlıyorsun. Bunun dışında herhangi bir şekilde oyunun sonunu değiştiremezsin.

Ayrıca yorumunu beğenmediğim adama beğenmedim atıyorum ve bu adam da bana sırf ona beğenmedi mattım diye beğenmedim atıyor. Aynısını ben yaptım, test ettim, modlar hemen ceza verdi. Bu iyi ama aynısını başkası yapınca neden ceza almıyor anlamış değilim. Modlar tarafsız olmayı benimsememişler sanırım. Büyük ihtimalle de "Adam beğenemez mi?" diyeceklerdir.
 

Geri
Yukarı