Dying Light 2 oynanır mı?

Dying Light ilk oyunu bitirdim. Hikayesiyle çok işim yok ama oynanış olarak silah çeşitliliği olarak beni tatmin etmedi. Bayağı sıkılmıştım sonlara doğru. Dying Light 2'de daha iyi silahlar (sopayla çubukla savaşmaktan nefret ediyorum ateşli silahlardan bahsediyorum) daha iyi oynanış var mı? İndirmeye değer mi? Çok yüksek indirme boyutlu bir oyun pişman eder mi?
DL1'deki silah çeşitliliği nasıl tatmin etmedi hocam bir ton silah var oyunda. Ateşli silahlar için DLC falan alırsanız (ki fiyatları uygun indirimde) baya çeşit geliyor. İkinci oyunda silah craft falan edemezsiniz ne ateşli ne yakın dövüş silahları üretilmiyor. İlk oyundaki kadar geniş bir silah çeşitliliği yok. Ama ateşli silahlar var yok değiller ama ilk oyundaki kadar birşey var çok bir gelişme yok yani.

DL1 de pompalı tabanca taarruz tüfeği ne ararsan vardı fakat DL2'yi bitirdim ve hiç ateşli silah görmedim oyunu da sopa bıçakla falan bitirdim zaten.
Kimse sana söylememiş oyunu oyna diye. Ben sana söyleyeyim Dying Light 2 de 1'e göre daha az silah var ona göre al. Arkadaş soru sormuş herkes boş boş şeyler yazmış.
DL1'deki silah çeşitliliği nasıl tatmin etmedi hocam bir ton silah var oyunda. Ateşli silahlar için DLC falan alırsanız (ki fiyatları uygun indirimde) baya çeşit geliyor. İkinci oyunda silah craft falan edemezsiniz ne ateşli ne yakın dövüş silahları üretilmiyor. İlk oyundaki kadar geniş bir silah çeşitliliği yok. Ama ateşli silahlar var yok değiller ama ilk oyundaki kadar birşey var çok bir gelişme yok yani.
Çok teşekkür ediyorum hepinize dostlar. Almayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı