hocam 4 saatte hepsini bitirdimAşırı mı kısa? Ben o DLC'yi oynadığımda bitirememiştim gayet iyi bir dlc.
Para ile satın aldıkları için olabilir, sonradan bedava oldu. Birde çok klişe, şahsen bedava olarak bende beğendim. Kısa ve öz sayılabilir.hocam 4 saatte hepsini bitirdim
Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties on Steam ayrıca sadece ben beğenmemişim heralde çoğunluk olarak beğenilmemiş![]()
Para ile satın aldıkları için olabilir, sonradan bedava oldu. Bir de çok klişe, şahsen bedava olarak bende beğendim. Kısa ve öz sayılabilir.
Reloaded versiyon ile bedavaya yapmışlar sanırım, onun yanında geldi. Umarım fazla vermemişsinizdir.Bende para ile aldığım için zaten parasına değmeyen bir DLC. Bedava olduğunu bilmiyordum şimdi onu öğrendim daha da sevmedim![]()
oynadıgım en iyi oyunlardan yapıstır gitsinİyi sosyaller başlıkta da yazdığım gibi başlamak istiyorum fakat hikayesini çok bilmiyorum ve jumpscare tarzı fazla korku olayları oyunda fazla var mı? Bu 2'si benim için önemli hikayesi pek önemli degil. Oynayanlar biraz olsun hikayeden kaçınarak bilgi verirse sevinirim teşekkür ederim.
4 Saat kısa bir süre değil.hocam 4 saatte hepsini bitirdim
Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties on Steam ayrıca sadece ben beğenmemişim heralde çoğunluk olarak beğenilmemiş![]()
Dying Light Definitive Edition, Dying Light 2 Reloaded Edition + Bloody Ties hepsine 20 dolar vermiştim. Dying Light'ın 40 DLC'si bulunuyor.Reloaded versiyon ile bedavaya yapmışlar sanırım, onun yanında geldi. Umarım fazla vermemişsinizdir.
İyi sosyaller başlıkta da yazdığım gibi başlamak istiyorum fakat hikayesini çok bilmiyorum ve jumpscare tarzı fazla korku olayları oyunda fazla var mı? Bu 2'si benim için önemli hikayesi pek önemli degil. Oynayanlar biraz olsun hikayeden kaçınarak bilgi verirse sevinirim teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.