Dying Light 2 Reloaded Edition güncellemesi yanındaki DLC'ler sınırsız mı?

Epic Games hesabımda Dying Light 2 vardı ve Reloaded Edition güncellemesi geldiğini gördüm ve yaptım. Ayrıca yanında Bloody ties paketini de vermişti oyuna girince baktım brecken ve rais bundle kütüphanede olmamasına rağmen envanterde var bunlar sınırsız mıdır? Yoksa kısa süreli bir şey mi? Oyunu 2-3 hafta önce güncellemeden önce DLC olmadan almıştım.

Epic Games hakkında bir bilgim yok. Steam'de Reloaded Edition olarak gözüküyor. Direk indire basınca DLC dahil indi bende.

Sanırım Epic Games'te sorun var. Blolody ties paketi için bölgenizde yok diyor otomatik indirdi garip bir durum herhalde çözülür.

Ben de az önce bir bakınayım dedim "Reloaded Edition" yazıyor. Neler geldi oyuna farklı bir şeyler var mı? Ona göre indireceğim Dying Light 1 indirdim Kabus modda bitiriyorum tekrardan 1 bitince 2'ye geçeyim bari :D.

Ben de az önce bir bakınayım dedim "Reloaded Edition" yazıyor. Neler geldi oyuna farklı bir şeyler var mı? Ona göre indireceğim Dying Light 1 indirdim kabus modda bitiriyorum tekrardan 1 bitince 2'ye geçeyim bari :D.

Ateşli silahlar geldi en büyük değişiklik bu Bloody ties DLC'si verildi oynaması zevkli ana hikaye dışında biraz mekanikler ve grafik üzerinde oynanmış sanırım muhakkak kaçırdığım şeyler vardır güncelleme notlarına bakmanızı da tavsiye ederim.

Ateşli silahlar geldi en büyük değişiklik bu Bloody ties DLC'si verildi oynaması zevkli ana hikaye dışında biraz mekanikler ve grafik üzerinde oynanmış sanırım muhakkak kaçırdığım şeyler vardır güncelleme notlarına bakmanızı da tavsiye ederim.
Ateşli silahların olmaması zaten absürt kalıyordu bence güzel olmuş. Bloody Ties'ı merak ettim onun için indireceğim büyük ihtimalle. En son arena görevlerini yapıyordum formattan sonra indirmemiştim. Teşekkür ederim bilgi için. Oyunu Deluxe almıştım ilk DLC geldi şimdi diyorum ki keşke Ultimate alsaydım :D.

Ateşli silahların olmaması zaten absürt kalıyordu bence güzel olmuş. Bloody Ties'ı merak ettim onun için indireceğim büyük ihtimalle. En son arena görevlerini yapıyordum formattan sonra indirmemiştim. Teşekkür ederim bilgi için. Oyunu Deluxe almıştım ilk DLC geldi şimdi diyorum ki keşke Ultimate alsaydım :D.

Vallahi Bloody ties DLC'si bol kovalamacalı ve zombi pataklamayla dolu diyebilirim. Oyunu bende Delux veya Ultimate almak isterdim fakat fiyatları görünce insanın içi yanıyor :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı