Dying Light 2 vs Days Gone

Days Gone hakkında bir fikrim yok fakat Dying Light 2 benim için bir hayal kırıklığıydı.

Days Gone oynamadım fakat Dying Light'ların ikisine de sahibim. DL1'e başladım ama hiç iç açıcı değil ne hikayesi ne de mapi. Dying Light 2'ye girdim ve şu an 45.saatdeyim aşırı eğleniyorum. Oynanıştan bahsetmeme gerek yok zaten parkur çok çok eğlenceli bunun yanında 1.oyunla aynı olan dövüş sistemi de var. Görevlerde akıyor. Tek eksisi ben ilk oyunda geceleri korkudan çıkamazdım o kadar gericiydi atmosfer. Burada istediğim gibi çıkıyorum çatıdan çatıya atlıyorum çünkü zombilerden kaçmak çok kolay.

Bugün DL2ye tekrar şans verdim oynanabilir bir oyun ama, Days Gone videoları izledim ve beni baya tatmin edecek gibi duruyor farklı bir tat almanız açısından şans verin hocam Days Gone’a.

Vallahi kafam çok karıştı.1 kişi DL2 diyor 1 kişi days gone.Ne yapsam şaşırdım.

Dying Light biraz daha absürt zombilere sahipken(L4D2 tarzı) Days Gone biraz daha gerçekci demek doğru olmaz belki ama absürt olmayan tarzda zombilere sahip. Hikaye olarak da aynı şekilde daha oturaklı. Eğer sırf parkur mekaniği için oyun oynayacaksan Mirror's Edge veya Sunset Overdrive oyna daha iyi.

Daha önce bu tarz bir konuya cevabım Dying Light 2 olmuştu. Ama o süreçten beri hâlâ oynuyor olduğum Dying Light 2 oyunundan hiç keyif alamıyorum. Onca şey eklemişler ama 1. oyunu kadar olamamış, hiç zevki yok. İlk oyundaki o parkur zevki bu oyunda yok gibi bir şey. Keyifsiz görevler var ve aşırı sıkıcı.

Her gittiğin görevin ana teması şu: Sana yardım ederim ama benim için iyilik yapmalısın. Koca bir oyunun neredeyse tüm görevleri bu şekilde. Ayıla bayıla bitirmeye çalışıyorum desem yeridir.

Days Gone için ise şu incelememe bakabilirsin. Biraz sönük açık dünya yapısına sahip ama daha çok keyif aldım Days Gone'dan.

Yani aslında 2 oyunda kendi kulvarında oyunlar. Ben 2 oyunu da seviyorum. Days Gone'in ayrı bir dünyası var Dying Light'in farklı bir dünyası var. Dying Light 2'yi ilk çıktığı günden almıştım. Oyunun açık dünyasını çok beğendim ben çok dolu her yerde yapabileceğin bir şey var. Ayrıca oyuna yapılan son güncellemeyle oyun bayağı değişti. Mekanikler falan bayağı değiştirilmiş. Ben alabiliyor olsam ikisini de alırdım.

Hocam sizde ne gömdünüz Allah aşkına. O kadar kötü bir oyun değil. Ayrıca dying Light 2 gerçeklikten çok uzaklaşmış.
DL2 evet gerceklikten uzak fakat days gone cidden asırı sıkıcı ve sacma bir oyun hani en iyi sey motor bile denir fakat motorun benzini bitti mi almak bile bir çile mermin mi bitti bulması iskence hadi hikayesi icin oyna son ciftlikteki zombi savasi disinda sıkıcı ve akmıyo yani eger ben gercek bir zombi dunyasinda oynamak istiyorum diyorsa alabilir ama ben dl2 yi days gone a tercih ederim

Tabii ki de Days Gone hikayesiyle açık dünyasıyla hele ki zombi sürüleri var efsane bir oyun Days Gone tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…