Dying Light 2 vs Days Gone

Days Gone'u niye bu kadar gömdünüz anlamadım oyun gayet güzel, sadece PlayStation exclusive oyunu seviyesinin bir tık altında olduğu için bu kadar kötü yorum yapmak mantiksız. Oyunu oynamadan internette ki yorumlardan etkilenip oyunu kötülemeyin.
 
16 Mart'ta indirim var ve Dying Light 2 ve Days Gone arasında kaldım. Days Gone alırsam 50 TL'lik bir oyun daha alabiliyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Hocam Steam indirim zamanlarında Days Gone Etail'de indirimle 80 liraya kadar bile düşebiliyor, yine öyle olabilir. Bütçeni biraz daha zorlama şansın varsa eğer iki oyunu da alabilirsin bence.
 
Dying Light 2 hiç oynamadım ancak Days Gone oynadım ve yaklaşık 50 saatte bitirdim oyunu hala birkaç yan görev var. İkisi arasında bir kıyaslama yapamam. Ancak Days Gone oynamanı şiddetle tavsiye ederim.
Hocam peki days gone hikayesi bitince oynanır mı yani pek anlatamadım ama örneğin DL2 bitince girip zombi keser parkur falan yaparız ya, bu olay days goneda da var mı?
 
Hangi oyunu daha uzun süre oynarım? Days gone hikayesi kaç saat hocam?

Birde days gone yorumlarında zombiler çok kötü diye bir yorum görmüştüm.Hiç ugraşmamaşlar diyorlardı.

Hangi oyunu daha uzun süre oynarım? Days Gone hikayesi kaç saat hocam?

Bir de Days Gone yorumlarında zombiler çok kötü diye bir yorum görmüştüm. Hiç ugraşmamaşlar diyorlardı.

Hocam zombiler bayağı iyi hatta zombi gruplarından kaçmak çok zevkli.
 



Hocam zombiler bayağı iyi hatta zombi gruplarından kaçmak çok zevkli.
Hmm ozaman DL2 mantıklı gibi duruyor.Birde hocam days gone etail için bir kupon vardı hala geçerli mi geçerliyse kupon nedir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı