Dying Light 2 vs Days Gone

Hocam Dying Light 1I aşırı zevkle oynarak bitirdim ancak aynı zevki 2nci oyunda alamadım. Bahar indirimleri ile kaçırdığım Days Gone'u kütüphaneme ekleyeceğim DL2 beni tatmin etmedi.

GreenManGaming diye bir site var hocan güvenilir mi 61 tlye kadar düşüyormuş.
Nası oluyormuş o hocam?

Hocam Dying Light 1I aşırı zevkle oynarak bitirdim ancak aynı zevki 2nci oyunda alamadım. Bahar indirimleri ile kaçırdığım Days Gone'u kütüphaneme ekleyeceğim DL2 beni tatmin etmedi.

Nası oluyormuş o hocam?
Bilmiyorum hocam indirimde 61 tlye satıyorlar days goneyi.

GreenManGaming diye bir site var hocan güvenilir mi 61 tlye kadar düşüyormuş.
Bilmiyorum ilk kez duydum. Araştırmak lazım.
O suan ki zamana kadar sattığı en ucuz fiyatı gösteriyor. Yani gene o fiyata düşer mi bilinmez. "Current" şuan ki satıldığı fiyatı gösteriyor.

16 Mart'ta indirim var ve Dying Light 2 ve Days Gone arasında kaldım. Days Gone alırsam 50 TL'lik bir oyun daha alabiliyorum. Sizce hangisini almalıyım?
İki oyuna da sahip birisi olarak şunu söyleyebilirim. Dying Light 2 daha geniş açık dünyaya ve parkur var. Parkuru ve dövüş mekanikleri cidden çok iyi. Days Gone'da ise açık dünyası Dying Light 2'ye göre daha az ve motor sürmesine dayanan bir oyun. Motor mekaniğini çok sevdim.

Epic harici şu ana kadar bulduğum en uygun Steam key 176 TL(8.76€)

Hocam bir de eneba.com sitesinde 144 TL Days Gone ben bugün eneba sitesinden bizzat kendim God of War aldım ve şu an indiriyorum.
Hocam etailde indirime girer bence yakında.

Bilmiyorum ilk kez duydum. Araştırmak lazım.
O suan ki zamana kadar sattığı en ucuz fiyatı gösteriyor. Yani gene o fiyata düşer mi bilinmez. "Current" şuan ki satıldığı fiyatı gösteriyor.
Biliyorum hocam ama bence yakın tarihte yine o indirime girebilir.Forumda güvenilir diyorlar siteyede.

İki oyuna da sahip birisi olarak şunu söyleyebilirim. Dying Light 2 daha geniş açık dünyaya ve parkur var. Parkuru ve dövüş mekanikleri cidden çok iyi. Days Gone'da ise açık dünyası Dying Light 2'ye göre daha az ve motor sürmesine dayanan bir oyun. Motor mekaniğini çok sevdim.
Hangisi daha iyi sizce hocam?

Dying Light 1 en sevdiğim ilk 3 oyun arasına girer ama maalesef DL2 1'in yanında benim için kötü bir oyun DL1'deki zevki alamadım. Days Gone oynadım ve gayet güzeldi neyini sevmediler anlamadım ana görevde boş birkaç kısım var sıkan, gizlice düşmanların yanına yaklaşmaya çalışıyorsunuz onun haricinde fazlasıyla beğendim ben. Bence Days Gone almalısın. Siz bir de hikayeyi bitirdikten sonra girip oynamak istiyorsunuz sanırım ama. Dediğim gibi DL2 bence kötü bir oyundu hele ki DL1'i aşırı seviyorsanız size de öyle gelebilir. Ben bitirdikten sonra 1 kez bile girmedim DL2'ye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı