Dying Light 2 vs Mafia trilogy

Hangisi daha iyi?

• Dying light 2

Oy: 7 43,8%
  • Mafia trilogy

Oy: 9 56,3%

• Oy verenlerin toplamı
    16

Kagan61

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel
Meslek
Öğrenci
RAM
8×2
SSD veya HDD modeli
Samsung M.2 SSD 512 gb
Ekran kartı
RTX 3060 mobil
İşlemci
Ryzen 7 5800h
Tatilde olduğum için Dying Light 1 oynayamadım. O yüzden bilmiyorum hikayeyi falan sizce hangisini almalıyım?

Dying Light 2 174TL.
Mafia Trilogy 150TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dl2 çok büyük bir oyun bolca etkinlik var, rahatlıkla 50-100 saat geçirtir. Ancak tekrar etme durumu var bilgin olsun. Mafia serisinde ilk iki oyun aşırı iyi hikayeye sahip 3.oyun rezalet.

Yani paketle ucuza geliyor 3. oyun o kadar kötü mü?

Sence bu ikisinden hangisi? Dying Light 2'yi 1'i bitirdikten sonra oynarım.
DL 2, 1. oyuna kıyasla çok başarılı değil. Hani 1. oyun böyleyse 2. oyun çok daha iyidir diye beklersin ama öyle olmaz. Her şeye rağmen kendisini oynatır, keyif alırsın.

Mafia serisinde de ilk iki oyun kale alınmalı. Bu durumda nicelik mi nitelik mi senin için önemli, kendine sorman gereken bu.

Gönlüm DL 2 dese de Mafia 1 ve 2 çok sağlam oyunlar. Daha ucuza iki sağlam oyun alabileceğin için Mafia derim.

Dying Light 2 oynamak için 1'i oynamana gerek yok. Hikayesi biraz kötü 1. oyuna göre ama açık dünyası seni saatlerce içeride tutacaktır.

Mafia hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben de 2 tane iyi oyunu daha mantıklı geldi ama bir foruma sorayım dedim.

Dl 2, 1. oyuna kıyasla çok başarılı değil. Hani 1. oyun böyleyse 2. oyun çok daha iyidir diye beklersin ama öyle olmaz. Her şeye rağmen kendisini oynatır, keyif alırsın.

Mafia serisinde de ilk iki oyun kale alınmalı. Bu durumda nicelik mi nitelik mi senin için önemli, kendine sorman gereken bu.

gönlüm dl 2 dese de Mafia 1 ve 2 çok sağlam oyunlar. Daha ucuza iki sağlam oyun alabileceğin için Mafia derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı