Dying Light açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ennoessoo

Centipat
Daha fazla  
RAM
8Gb 3000Mhz
Ekran kartı
Asus Phoenix Rx550 2GB
Anakart
A320M-A PRO
İşlemci
Ryzen 5 3600
Öncelikle herkese iyi çalışmalar dilerim. Önceden Dying Light'ı SSD'ye kurup oynuyordum ve hiçbir sıkıntı yoktu ama oyunu HDD'ye tekrar kurunca böyle bir hata almaya başladım hiçbir yerde çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

....PNG

Sorunu nette İngilizce olarak arattığımda, oyunu silip temiz bir lokasyona tekrardan kurmanın sorunu çözdüğünden bashetmişler, eğer imkanınız varsa SSD'nize geri yükler misiniz?
Sorun o işte muhtemelen oyunu SSD'ye atınca sorun çözülecek ama ben HDD'de oynamak istiyorum çünkü SSD'de yer yok

Seçmene gerek yok çünkü bir kere açtıktan sonra tekrar açmana gerek kalmıyor. Doğal olarak Windows'u da UEFI olarak kurmuş oluyorsun. Peki DirectX'in doğru kurulduğundan emin miyiz? Buradan indirebilirsin.
.....PNG

DirectX'lik bir problem yok sanırım.

@ennoessoo

Rapor paylasabilir misin?

@ennoessoo

Rapor paylasabilir misin?

Raporda gözüme carpan bir dosya var fakat detayli arastirmam gerekiyor.

Bunun yani sira steam\steamapps\common\Dying Light\dumps klasöründeki dosyalar ile birlikte Belgeler\dyinglight\out\logs klasöründeki dosyalari da paylasabilir misiniz?

@ennoessoo

Dying Light klasöründe filesystem_x64_rwdi.dll diye bir dosya mevcut mu?

Son düzenleme:
Raporda gözüme carpan bir dosya var fakat detayli arastirmam gerekiyor.

Bunun yani sira steam\steamapps\common\Dying Light\dumps klasöründeki dosyalar ile birlikte Belgeler\dyinglight\out\logs klasöründeki dosyalari da paylasabilir misiniz?

@ennoessoo

Dying Light klasöründe filesystem_x64_rwdi.dll diye bir dosya mevcut mu?
Okulum olduğu için geç cevaplıyorum kusura bakmayın öncelikle bende
steam\steamapps\common\Dying Light\dumps
bu klasör yok.
Belgeler\dyinglight\out\logs
filesystem_x64_rwdi.dll
bu dll'de mevcut

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı