Dying Light bölümünü geçememek

Eurodyne

Picopat
Daha fazla  
Buraya kadar geldim ama yanıma hiçbir silah almadım ve görevden ayrılamıyorum, yani eski Save'e dönemiyorum. Ben koyduğum resimlerden biraz daha ileri ulaştım, ancak izbandutun olduğu yeri geçemedim. Oyuncu zulama ulaşmam gerek, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Dying Light 28.06.2025 01_00_24.png
    Dying Light 28.06.2025 01_00_24.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 66
  • Dying Light 28.06.2025 01_01_16.png
    Dying Light 28.06.2025 01_01_16.png
    1 MB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
İzbandut yok ki o görevde. Goon var böyle karantina duvarlarının altından kanalizasyondan gidiyosun öldüre öldüre en sondaki kapıyı açıp gidiyosun. Bir de bu loot niye bu kadar rezalet?

Gereksiz her şeyi bırakma alışkanlığım var meğerse gereksiz değilmiş oradaki zombileri bile geçemiyorum düzeltmemin bir yolu var mıdır?

Gereksiz her şeyi bırakma alışkanlığım var meğerse gereksiz değilmiş oradaki zombileri bile geçemiyorum düzeltmemin bir yolu var mıdır?
Zor. O bölümü açtıktan sonra geri dönemiyorsun. Görevler kısmından başak görev aktif etmeyi dene belki atar ama zannetmem muhtemelen arena gibi bir yapısı var girince görev bitene kadar çıkamıyorsun. Oyuna gir kayıt dosyası seçme yerine gel bu kaydı seç görevden başla de farklı bir görev seç düzelir. Ben oynarken 4-5 tane utility alıyorum patlayan fırlatma bıçağı, donduran falan. Silahlarım da üst düzey oluyor. Kaldı ki sen paldır küldür görev yapıyorsun bu öyle bir oyun değil ki?

Şu ana kadar hiçbir görevde silah lazım olmamıştı ancak bu sefer yanıldım ayrıca kayıt seçme yeri nerede.

Tüm oyun bitti ve sadece su borusu kullanarak oymadım.
Oyun yapımcıları adına ben üzüldüm o kadar farklı çeşit silah eklediler yükseltilebilir ekipman da eklediler hükümdar gladyatör vs vs ve sen sadece su borusu kullanarak mı oynadın 😢 😢 😢500 saatim var gerçekten ben üzüldüm. Bu arada The Following'i de aynı şekilde bitirmeye çalış.😆

Technopat Haberler

Geri
Yukarı