Dying Light GeForce Now Türkçe yapma

Aramun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu konudan 3 tane var biliyorum. Ama o konudakilerin hiçbiri çalışmıyor. Nasıl Türkçe yaparım herhangi bir fikri olan var mı acaba ne denediysem olmadı.

Arkadaşlar bu konudan 3 tane var biliyorum. Ama o konudakilerin hiçbiri çalışmıyor. Nasıl Türkçe yaparım herhangi bir fikri olan var mı acaba ne denediysem olmadı.
Türkçe yapamıyorsunuz. Oyuna NVIDIA'nın PC'lerinden bağlandığınız için. Oyun Türkçe'yse anca o zaman oynayabiliyorsunuz.

Aile paylaşımını kapatıp girdim tabii giremedim hata verecek altta çıkan linke tıklayın Steam arayüzü açılacak aile paylaşımını kapatın oradan sonra Dying Light gelecek sağ tıklayıp properties deyin sonra language bulun Türkçe yapın ve Türkçe oyunun keyfini çıkarın.

Türkçe yapamıyorsunuz. Oyuna NVIDIA'nın PC'lerinden bağlandığınız için. Oyun Türkçe'yse anca o zaman oynayabiliyorsunuz.

Cozum soyle. İlk olarak oyun açılırken hemen Steam'i acin ve Dying Light ozelliklerine girin oradan dil seçenekleri kısmını istediginiz dile çevirin Türkçe olduğunu varsayalım oyununuzu acin bildigim kadarıyla oyun direk başlamıyor ufak guncelleme yüzünden Steam'de kalıyor oyunu acip oynayabilirsiniz bende surekli İngilizce oldugu için bu adimlari surekli tekrarliyordum büyük ihtimalle sizde de olur iyi günler 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı