Dying Light mi Witcher 3 mü?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Selam arkadaşlar. Ben yarın bu iki oyundan birini tercih edeceğim ve maksimum 60 TL bütçeye çıkabilirim. RPG oyunu hiç oynamadım Witcher 3 yönünden kararsızım ama Dying Light aylardır takip ettiğim bir oyun. Witcher 3 GOTY versiyon, Dying Light standart versiyon. Hangisi sizce? Co-op olarak oynayamayacağım çünkü oyuna sahip arkadaşım yok. Bu arada platform PlayStation 4. Ayrıca Dying Light veya Witcher korkunç mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Ben yarın bu iki oyundan birini tercih edeceğim ve maksimum 60 TL bütçeye çıkabilirim. RPG oyunu hiç oynamadım Witcher 3 yönünden kararsızım ama Dying Light aylardır takip ettiğim bir oyun. Witcher 3 GOTY versiyon, Dying Light standart versiyon. Hangisi sizce? Co-op olarak oynayamayacağım çünkü oyuna sahip arkadaşım yok. Bu arada platform PlayStation 4. Ayrıca Dying Light veya Witcher korkunç mu?
witcher 3 derim kesinlikle ama son 30 dakikası falan mı ne kaldı witcher indirimi için kaçırma hemen al şuan

Eğer Witcher 3'ten önceki oyunlarını oynadıysanız Witcher 3 kesinlikle. Bilmiyorsanız Dying Light olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı