Dying Light mi Witcher 3 mü?

Witcher 3'ü bitirmedim ama Dying Light'ı bitirdim Dying Light hep beni korkuyla oyuna bağladı bütün oyunu korkarak oynadım :D Witcher 3'de daha oyunun başındayım oyuna bağlayan bir şey yok beni açıkçası sıkıcı geldi biraz Dying Light'ı seçerim. Ama oynadıktan sonra değerlendirme yapmak daha doğru.

Witcher 3'ü bitirmedim ama Dying Light'ı bitirdim Dying Light hep beni korkuyla oyuna bağladı bütün oyunu korkarak oynadım :D Witcher 3'de daha oyunun başındayım oyuna bağlayan bir şey yok beni açıkçası sıkıcı geldi biraz Dying Light'ı seçerim. Ama oynadıktan sonra değerlendirme yapmak daha doğru.
Oyunun başları gerçekten çok sıkıcı hatta ben iade edecektim bir şans veriyim dedim oyunu bitirdim.😃

Hocam Dying Light bence tek başına eğlenceli olmuyor. Arkadaşımla sona kadar geldim ancak sonda tek başımıza oynamak zorunda kaldık ve çok sıkıcıydı. The Witcher 3 alabilirsiniz arkadaşınız yoksa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı