Dying Light mı Witcher 3 mü?

Dying Light çok güzel bir oyun fakat işin içine Witcher 3 girdiği zaman konu tartışmaya kapalı :) Çok daha uzun oynanış süresi ve sürükleyici hikayesi var. Co-op olarak oyun oynamak için kafa dengi tanıdık bir arkadaş lazım. Witcher 3 almalısın.
 
Her ikisi de güzel oyundur, Witcher 3 açık dünyasıyla, görevleriyle ve hikayesiyle insanı cezbediyor. Birçok eşya var buldukça özelleştirebiliyorsunuz. Haritada dolaşıp hazine arıyorsunuz. Dying Light'da gerilimli atmosferiyle çok başarılı, hele ki akşam olduğunda insana verdiği stres çok iyi. Bazıları hikaye kötü diyorlar ama bence iyi. Zombi ile dolu şehirlerde eşya aramak bana ürpertici. Aynı şekilde eşya özelleştirme, eşya arama bu oyunda da mevcut.
 
@pwfa Alakası yok. Ben de Witcher 3 ile seriye başlamıştım. Kaç kere bitirdiğimi sayamadım. Diğer oyunlarını oynamadan ve önceki olayları bilmeden bağlandığım bir oyundu. İster istemez zaten geçmiş hikayesini anlamak için araştırmalar yapıyorsun. Youtube üzerinden kısa hikaye anlatımları mevcut.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı