Dying Light nasıl?

Farklı bir sorum var maruz görün, oyun bende de var arkadaşım indirimde al demişti almıştım öyle duruyor, nasıl oyun güzel mi?

Oyunda 170 saatim var yapılabilecek her şeyi yaptım, oyun güzel ve eğlenceli ancak ana görevler oyunun sonuna doğru işkence haline geliyor. Savaş ve parkur mekanikleri çok iyi aldıysan oynamanı tavsiye ederim. ( Oyunu o kadar beğendim ki bir oyuna o kadar verilmez diyen biri olduğum halde gidip 2.oyunu da aldım )

Farklı bir sorum var maruz görün, oyun bende de var arkadaşım indirimde al demişti almıştım öyle duruyor, nasıl oyun güzel mi?

Ana hikaye gerçekten iyi yan görevlerde oyun zortlamış 20 saate bitiyor DLC çok sıktıyor oda 10 saat sürüyor gezinseniz 40 saat oynarsınız dahala 10 numara oyundur kendisi.

Oyun sarıyor Far Cry'ın zombi öldürme versiyonu gibi duruyor. Oyunda biraz optimizasyon sorunu var fakat 80 FPS alırken birden 20'ye bile düşebiliyor. Grafikler yüksekteyken bile ekran kartının yarısını kullanıyor oyun niyeyse. (Darboğaz yok)

Yan görevleri ve DLC'si dahil olmak üzere oyunun her şeyini beğendim. Online oynamadığım için ana ve yan görevler ile DLC'yi bitirmem 55 saat sürdü. Zombi kesmesinden tutun lootlamasına kadar her şeyi zevkli. Hala daha girip zombi keser, lazım olmamasına rağmen loot yaparım. İkinci oyununa bile bin basacak bir oyun zaten kendisi. Kısacası girin ve harcadığınız en iyi 23,90 liranın tadını çıkarın.

Oyun iyice taklaya gelmiş durumda zevk alarak oynuyordum fakat işkenceye dönmeye başladı. O kadar kasmaya başladı ki biryerden biryere gidebilmek için havaya bakıyorum asagiya baktığım an oyun 5 fpse düşüyor. Gpu kullanımı önceden %60 bandında gezerken %30a düştü niyeyse.
E3267E66-9026-4365-B704-6E5EE1BDE0BF.jpeg

Oyunda 170 saatim var yapılabilecek her şeyi yaptım, oyun güzel ve eğlenceli ancak ana görevler oyunun sonuna doğru işkence haline geliyor. Savaş ve parkur mekanikleri çok iyi aldıysan oynamanı tavsiye ederim. ( Oyunu o kadar beğendim ki bir oyuna o kadar verilmez diyen biri olduğum halde gidip 2.oyunu da aldım )
Kanka sana bir sorum var. "Yapılabilecek her şeyi yaptım." dediğin için. Ben de aynı senin gibiyim oyunda 300 saatim var ve her şeyi yaptım diyebilirim. Sadece bir yan görev kaldı fakat asla hiçbir yerde bulamıyorum. Adı "Dev" bu kadar. Aradım aradım bulamadım lütfen o görevi nasıl yapacağımı söyler misin veya o görev hakkında bir videoyu bana atar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı