Dying Light sağlık paketi nasıl yapılır?

yaglz113

Decapat
Katılım
27 Kasım 2020
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dying Light'ta ilk görevde saglık paketi yapmamı istiyor ama olustur deyince "You need the skiıl to be able craft items." neden olabilir? Sargı beziyle alkolu aldım, olmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Skill'e ihtiyacın var diyor, Skill ne alaka çözemedim. Çünkü Medkit yapmak için Skill'e ihtiyaç yok. Tekrar başlat oyunu, Save'i sil tekrar oluştur yine olursa oradan başlamış save atarım ben. Oyun dosyalarını doğrula. Aşağıdaki eleman oyunu silip yükledim düzeldi diyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bu bende de oldu silip baştan yükledim düzeldi. 2-3 saat oynadım sonra madkit yapayım dedim. Yine aynı hata geldi. Bu sefer sadece madkit değil hiçbir şey craft edemiyorum. Bu Türkçe yamadan kaynaklanıyorsa her seferinde baştan mı yükleyeceğim, anlamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe Yama diyen büyük ihtimal doğru oyunun aynı anda iki tane yükledim. BirineTR yama var diğerinde yok. Craft edeceğim zaman çıkıp yabancı olanı açıp craft edip geri TR'ye dönüyorum. Bu arada madkitte değil bütün craftlarda yapıyor bunu

Not: Oyunun son versiyonunu indirince zaten içinde Türkçe geliyor language. Changer diye bir program var kurulumun içinde onunla değişebiliyor. Türkçe yama yüklemeyin boşuna
 

Yeni konular

Geri
Yukarı