Dying Light toplanan malzemeleri ne yapmalıyız?

Makaleler
2
Daha fazla  
İyi bayramlar öncelikle. Bu oyunu ilk defa oynuyorum 1 saat oldu başlayali. Öldürdüğüm zombilerin üzerinden çıkan malzemeleri en iyi nasıl değerlendirebilirim? Mesela zombinin üzerlerinden sürekli sigara çıkıyor ve iyi para ediyor depoya atıyorum bayağı birikti bunlari bir yere satıp o parayla silah alabiliyor muyuz? Hangi malzemeleri biriktirmeli hangilerini satmalıyım? Nereye satılıyor? Silah satın alabiliyor muyum? Nasıl silah üretebilirim? Bir sürü metal parçası çıkıyor silahı tamir etmeme rağmen hep fazladan 10 tanenin uzerinde artıyor bunlari ne yapayım?

Satıcılara gidip tüm değerli malzemeleri sat tuşuna basın ve oradan gelen para ile işinize yarayabilecek malzemeler alın. Zombilerden silah eklentisi falan çıktıysa kullandığın silaha ekleyebilirsin bu sayede daha da güçlenmiş olursun. Değerli eşyaları sat tuşuna basınca toplasan işine yaramayacak tüm malzemeler satılıyor zaten, oyunda silah üretmen pek işine yaramaz oyunda silahları buluyorsun senin leveline göre bulduğun silahların gücü artıyor ve eklentiler sayesinde bu silahlar daha da güçlü hale geliyor.

Haritada $ işareti ile gösterilen yerdeki adamlarla trade yapılıyor. Değerli eşyalarınızı otomatik olarak satmak için bir tuş koymuşlar o şekilde satabilirsiniz. Aynı satıcılardan silah da alınıyor. Gerekli malzeme ve blueprintleri topladıysanız menüdeki blueprint sekmesinden silah üretebilirsiniz. Artan malzemeleri satmayın çünkü oyunda para bir süre sonra işe yaramaz bir hal alıyor. Çok paranız oluyor yani. Malzemenizin olması daha önemli.

Oyunu tam 55 saatte, yan görevleri yaparak bitirdim. İlk 1-2 saatte silah bulman aşırı zor. Ama oyunun ilk şehrinde bir görev vardı, Ağa'nın adamını öldürüp onun silahını alabiliyordun. İlk silahını bu görevde alıyorsun. Ondan sonra ilerleyen görevlerde önüne sıkça silah çıkacak, hatta o kadar çok çıkacak ki silaha boğulacaksın.

Oyun sarıyor Far Cry'ın zombi öldürme versiyonu gibi duruyor. Oyunda biraz optimizasyon sorunu var fakat 80 FPS alırken birden 20'ye bile düşebiliyor. Grafikler yüksekteyken bile ekran kartının yarısını kullanıyor oyun niyeyse. (Darboğaz yok)

Evet oyunda optimizasyon sorunu var ve bu sorun Dying Light 2 de daha da kötü bir hale gelmiş. Techland optimizasyon işini beceremiyor.

Evet oyunda optimizasyon sorunu var ve bu sorun Dying Light 2 de daha da kötü bir hale gelmiş. Techland optimizasyon işini beceremiyor.
Oyun sarmasa direk silerdim. Garip bir şekilde kapalı ortamda hareketsizden yüksek fps verip dışarıda çatışmadayken fps düşmesi gerekirken kulenin icinde fps yerlerde gezip dışardayken yüksek fps veriyor. Bazen akıcı oynanıyor bazen 20 fpse düşüyor sinir ediyor insanı. Kasa kasa bitirecez artık yapacak bir şey yok.

Oyun sarmasa direkt silerdim. Garip bir şekilde kapalı ortamda hareketsizden yüksek FPS verip dışarıda çatışmadayken FPS düşmesi gerekirken kulenin icinde FPS yerlerde gezip dışardayken yüksek FPS veriyor. Bazen akıcı oynanıyor bazen 20 FPS'e düşüyor sinir ediyor insanı. Kasa kasa bitireceğiz artık yapacak bir şey yok.
Vallahi tıpa tıp bende de aynı. Bende bazen hiç kasmıyor. Bazen de kulede kasıp dışarıda kasmıyor. Ama oyunu kasarak bitirdim. Ve sonu mükemmeldi 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı