2. oyunu biraz oynadım ve güzel olan yanları şahsen hikayesi falan değil de özgürlüğü yani. Biraz daha rahat gibime geldi 1. oyundan. Ama eksiklerine gelirsek hikayesi, vuruş hissi hani vurunca harbi vurduğunu hissedemiyorsun, karakterler ve insanların zombilerle aynı zorlukta hatta daha kolay olması yani 1. oyunda bir insanı öldürene kadar canın çıkıyordu benim açımdan. Hikayesi açısından 1. oyunun hikayesi sarmıştı beni ama 2. oyunun hikayesini atlaya atlaya geçtim sarmadı beni şahsen. Vurma hissi açısından 1. oyun gibi vurunca o metal sopa falan olsun yerine oturduğunu tam hissedemiyorsun ya da tekmenin. Karakterlerde 1. oyunda daha çok önemsemiştim hani herkesin önemli bir yeri vardı aklımda olsun falan ama 2. oyunda hiçbir karakteri önemseyemedim şahsen. Oynadığım ana karakter bile önemsiz bana göre belli bir canlılık hissedemedim 1. oyunun ana karakterinden hissetiğim gibi. Yani parkur falan açısından, dünya açısından ve özgürlük açısından daha güzel ama onun yerine daha güzel bir hikaye, karakterler ve en önemlisi olan vuruş hissi olmayınca çok oynanmıyor.
Arkadaşla beraber girilip bitirilir eğlenceli olduğu için ama tek başına hikayesini sıkılmadan veya geçmeden bitirilmez bana göre.