Merhaba, sizlere yeni keşfettiğim bir uygulamayı paylaşmak istedim. Şu an için her ne kadar beta sürümünde olsa da deneyimlemenizde ve geri bildirim göndermenizde bir sakınca yok.
DynamicSpot isimli bu uygulama, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinde bulunan Dynamic Island'ı olabildiğince taklit etmeye çalışıyor. Bu sayede bildirimleri, uyarıları ve çalan müzik, sayaç gibi etkinlikleri hoş bir animasyon ile kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama içi ekstra özelliklere sahip, bu sayede kişiselleştirebiliyorsunuz.
Evet, bazılarına göre kötü bir kopya gibi gözükse de farklı ve güzel bir deneyim yaşattığı su götürmez gerçek. Ayrıca uygulama geliştiricisini zamanında Galaxy S serisi ile başlattığı Ringer (Nokta Kamera Bildirimi) uygulamalarıyla da tanıyoruz.
Android cihazları her ne kadar Dinamik Ada donanımına sahip olmasa da, kamera kesimleri dynamicSpot'un doğmasına ve geliştirilmesine neden olmuş oluyor.
Nasıl kullanılır?
Kullanımı gayet basit. Bildirim aldığınızda Dynamic Island beliriyor. Bildirimi yollayan uygulamayı açmak için küçük siyah açılır pencereye dokunmak, genişletmek ve daha fazla ayrıntı/seçenek görüntülemek için açılır pencereye uzun basmanız yeterli.
DynamicSpot, Android'in varsayılan bildirim sistemini kullandığından dolayı mesajlaşma bildirimi, zamanlayıcı uygulamaları ve hatta müzik uygulamaları gibi neredeyse tüm uygulamalarla uyumlu.
Yani eğer örneğin. Bir zamanlayıcı başlattığınızda dynamicSpot size süresini gösterebiliyor.
Aşağıda, direkt olarak Google Play'den indirebilir ve deneyiminizi paylaşabilirsiniz.
dynamicSpot - Dynamic Island - Apps on Google Play
Experience the Dynamic Notification Island power on your phone!
Son düzenleyen: Moderatör: