e-Devlet IP adresi ekleme

Joshiferxx

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, e-Devlet hesabıma farklı IP'lerden giriş denemesi olduğu için IP kısıtlaması yapmak istiyorum. Sadece kendi IP adresimden giriş yapılabilisin istiyorum ancak nasıl yapacağımı bulamadım. Kendi IP adresimi nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yanlış bilgi
Arkadaşlar selam, e-Devlet hesabıma farklı IP'lerden giriş denemesi olduğu için IP kısıtlaması yapmak istiyorum. Sadece kendi IP adresimden giriş yapılabilisin istiyorum ancak nasıl yapacağımı bulamadım. Kendi IP adresimi nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

e-Devlet'te öyle bir ayar olabileceğini sanmıyorum.

Kendi IP adresinize tanımlamanız bile sorun yapabilir. IP adresi alma protokolleri var. Dinamik IP, Statik IP, CGNAT IP gibi. Statik IP sahibiyseniz sadece IP'nizin değişmeyeceğini garanti edebilirim. Diğer tür IP adresleri değişebilecek olup sizi sıkıntıya sokabilir.
e-Devlet'te öyle bir ayar olabileceğini sanmıyorum.
Ve evet ben de zannetmiyorum konu sahibi.

Bu konuları gördükçe kendi rahatlığıma kahkaha atıyorum, zor bir şifre koymak en güzel çözüm büyük harf küçük harf sayı sembol hatta boşluk(space) ile benzersiz bir şifre oluşturup binlerce yıl kırılmayacak bir şifre yapabilirsin, hepsi pimpirik ama.

edevlet.png

Yurt dışı girişine kapatıp dua edin. IP işi sıkıntı. Kodlayanlara güvenmiyorum ben.

Bu konuları gördükçe kendi rahatlığıma kahkaha atıyorum, zor bir şifre koymak en güzel çözüm. Büyük harf, küçük harf, sayı, sembol hatta boşluk (space) ile benzersiz bir şifre oluşturup binlerce yıl kırılmayacak bir şifre yapabilirsin, hepsi pimpirik ama.
Birisi kimlik numaranızla 123456 şifresini 100 kere denese de topluca kahkaha atsak. Emeği geçenler sağ olsun ülkedeki neredeyse herkesin kimlik numaraları internette. En etkili kullanılabilecek site de kabak gibi ortada. Botlarla deniyorlar bir şeyler işte. Bunu idrak etmeniz bu kadar zor mu cidden?

Yurt dışı girişine kapatıp dua edin. IP işi sıkıntı. Kodlayanlara güvenmiyorum ben.

Birisi kimlik numaranızla 123456 şifresini 100 kere denese de topluca kahkaha atsak. Emeği geçenler sağ olsun ülkedeki neredeyse herkesin kimlik numaraları internette. En etkili kullanılabilecek site de kabak gibi ortada. Botlarla deniyorlar bir şeyler işte. Bunu idrak etmeniz bu kadar zor mu cidden?
Teşekkür ederim canımın içi, mail adresini bırakırsan CV'imi ileteyim tek bir şartla kamera karşısında bakacaksın :) 123456 tercih etmiyorum ya tipim değil ben daha çok qwerty tercih ediyorum ama bilgin olsun :)) Başarısız giriş denemesinde IP adresi yazar bu kadar sorunsa ver mahkeme kalemine bulunsun onu da yapamadın gel bana Rat atalım deneyen hedef makinelere biz bulalım :)

En iyi savunma saldırıdır diye boşuna dememişler.

Hala idrak problemi yaşadığınızı görüyorum. Kimse 123456 kullanmıyor zaten, örnek verdim.
Hollanda'dan olan IP adresini mahkemeye verseniz ne çıkacağını sanıyorsunuz?
İdrak idrak idrak idrak, devam et sen böyle. Küçük düşün böyle küçük kalmaya devam et :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı