Devlet hiç bir şeyi gözü gibi korumuyor bence hocam. Veri sızıntısı diyor gene orada da.İyi de şifreleri gözü gibi koruyor devlet sızması biraz saçma değil mi? İngilizcem biraz zayıf ne yazıyor okur musunuz?
@brn6161 TCKN'ı yolda yürüyen birine sor, o bile söyler. Bu işleri ciddiye almıyoruz artık. Sızdırılmayan verimiz kalmadı.
Devlet hiçbir şeyi gözü gibi korumuyor bence hocam. Veri sızıntısı diyor gene orada da.
100k pek inandırıcı gelmedi.![]()
100K diyor da gene sıkıntı ama haber doğru mu orasını ayıkamadım şuan.100bin diyor ama hocam tamamı dese 81m yazardı orada oda var.
100K diyor da gene sıkıntı ama haber doğru mu orasını ayıkamadım şu an.
Bilmiyorum hocam valla bir şey diyemem. Ama bence hepimizin şuan ki şifreleri bile milletin elinde geziyor olabilir. Bilemeyiz.Doğruysa bir şey yapmamız gerekir mi güvenlik açısından?
100k diyor da gene sıkıntı ama haber doğru mu orasını ayıkamadım şu an.
Umarım bir tehlikeyle karşılaşmayız.Bilmiyorum hocam valla bir şey diyemem. Ama bence hepimizin şuan ki şifreleri bile milletin elinde geziyor olabilir. Bilemeyiz.
Hepimizin TC kimlik numaraları, e-postaları, ev adresleri, telefon numaraları, banka kartı numaraları her yerde geziyor zaten. Hiç şaşırmadım açıkçasıEki Görüntüle 2677222
Fotoğraftaki gibi hocalarım. 100bin kişinin şifreleri falan çalınmış deniyor. Doğru mu sizce?
Hepimizin T.C. kimlik numaraları, e-postaları, ev adresleri, telefon numaraları, banka kartı numaraları her yerde geziyor zaten. Hiç şaşırmadım açıkçası![]()
Şifrelerin hashli olması lazım. Hashli şifreler bir halta yaramaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.