E-Devlet yoklama kaçağı

Merhabalar arkadaşlar. Nisan 2001 doğumluyum ve bilgisayar programcılığı 2. sınıf öğrencisiyim. Hala okuyorum yaklaşık 1 saat önce e-Devlet'ten yoklama kaçağı olarak aranmaktasınız. E-devlet kapısından veya askerlik şubesinden yoklama işlemini başlatmanız gerekmektedir yazıyor. Ne yapmam lazım. Şu an öğrenciyim ve yaşım gereği sokağa çıkma ve toplu taşıma binememe cezası var ve üstüne üstlük öğrenciyim ve ODPBH hastasıyım. Askerlik şubesine gitmeden halledebilir miyim?
aynı yazı bana da geldi ama şube otomatik 5 yıl ertelememiş beni
 
Bir gün sonra onaylanmıştı.
Knk ben bu askerlik ertelemeyi yaptım askerlik durum sorguladım söyle bi şey yazıyor 1.aşağıda kimliği yazili kişinin erteleme şartları devam ettiği sürece 21/09/2023 e kadar ilişiği yoktur
2.ertleme şartlarının sona ermesi hâlinde(mezun/terk vb) erteleme iptal edilecektir falan filan
 
Öğrenci belgen ile askerlik şubesine başvurman lazım. Öğrenci işleriyle konuş bakalım yazışmayla halledebiliyorsa onlar halleder mi bir sor.
 
Merhaba aynı sorunu yaşıyorum. Bana yardımcı olur musun Instagram-ensakalin

e-Devlet üzerinden asal yoklama başvurusu yapacaksın. Başvuru yaptıktan sonra aile hekimine gidip muayene olduktan sonra devlet hastanesi muayene olup sağlık kurulu raporu aldıktan sonra askerlik şubesinde işini tamamlıyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı