E diskine bir program kurdunuz mu son zamanlarda? Bunlar kurulan bir program ile klasöre oluşan DLL dosyaları gibime geldi.
E diskine bir program kurdunuz mu son zamanlarda? Bunlar kurulan bir program ile klasöre oluşan DLL dosyaları gibime geldi.
Korkacak bir şey yok hocam zaten dikkat ettiyseniz sağ tarafta uygulama uzantısı yazıyor ben olsam şahsen basardım Shift+Delete+Enter'ı. Tabi sizi bilememBana da öyle geldi fakat bazı uzantılarda Microsoft falan yazıyor korktum silmeye.
X64 X86 diye dosyalarda var.
Korkacak bir şey yok hocam zaten dikkat ettiyseniz sağ tarafta uygulama uzantısı yazıyor ben olsam şahsen basardım Shift+delete+enter'ı. Tabi sizi bilemem![]()
Maalesef o ayrıntılara hakim değilim isterseniz bir süre bekleyin başka yorum yapanlar da olacaktır. Ona göre hareket edersiniz.Runtime - resources - Game - extantions gibi dosyalarda var bunlar ne anlama geliyor.
Maalesef o ayrıntılara hakim değilim isterseniz bir süre bekleyin başka yorum yapanlar da olacaktır. Ona göre hareket edersiniz.
Oluşturulduğu tarihe bakarak anlayabilirsiniz.Bu dosyalardan hangisiyle ilgili olabilir.
Oluşturulduğu tarihe bakarak anlayabilirsiniz.
Valla hocam dediğim gibi eminim ki sistem dosyası değil bunlar yani silinince bir şey olmaz. Ben olsam çok kafaya takmam siler geçerim.Aynısını bende düşündüm fakat uyuşmadı. En yakın uygulamayla arasında 20 gün var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.