E football 2024 ne zaman çıkacak?

batin5252

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500,Asus Prime B450M-K II,ASUS Dual Radeon RX 6600,XPG Gammix 8.2 GB RAM,
ADATA Legend 750 500GB,VENTO VG15FE RGB ATX Gaming Kasa,
FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU
Bu oyunu çok merak ediyorum çünkü e football 22 beklentilerin çok altında bir oyun olmuştu, 23'te çıktığında o eski pes tadını veremedi. 24'te ne gibi özellikler olacak, oynanış nasıl olacak ve en önemli sorum ne zaman çıkacak?

Bu oyunu çok merak ediyorum çünkü e football 22 beklentilerin çok altında bir oyun olmuştu, 23'te çıktığında o eski pes tadını veremedi. 24'te ne gibi özellikler olacak, oynanış nasıl olacak ve en önemli sorum ne zaman çıkacak?
Yenilikler bu konuda var bence yine aynı oyun olacak.

7 Eylül de mobili çıkıyor büyük ihtimalle PC'ye de çıkar. En fazla 1-2 gün daha beklersiniz ama çıkar diye düşünüyorum.

Peki bunda analig efsane olun vs. şeyler olacak mı?

Hocam oyun dün veya bu sabah çıktı peki bu analig efsane olun gibi eski pesdeki özellikler ne olacak Mobile ile aynı olmuş yine bu sene neden böyle yaptılar?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı