Aurora1
Hectopat
Düz açığa geçtiysen belki meslek derslerinin eksikliği sebebiyle ortalaman değişmiş olabilir.Web sayfasında hata veriyor
Öğrenci bulunumadı ve ben açıktayım şimdi
Ya işte yılsonu 75 yazıyor fotoğraf atabilirim
Meslek lisesinden
Düz açığa geçtiysen belki meslek derslerinin eksikliği sebebiyle ortalaman değişmiş olabilir.Web sayfasında hata veriyor
Meslek lisesinden
O zaman 9 sınıftaydı ve ben 10 sınıfta geçmiştimDüz açığa geçtiysen belki meslek derslerinin eksikliği sebebiyle ortalaman değişmiş olabilir.![]()
E-okul uygulamasında dönem sonu notunuz gözükür. Dönem sonu notunuz anladığım kadarıyla 63. Yılsonu notunuz ise 75. Biraz saksıyı çalıştırın. Ve insanlara gereksiz patlamayın. Yılsonu notu; iki dönemde aldığın notları birbirleriyle toplayıp ikiye bölmek demektir.Web sayfasında hata veriyor
Meslek lisesinden
Buna bakE-okul uygulamasında dönem sonu notunuz gözükür. Dönem sonu notunuz anladığım kadarıyla 63. Yılsonu notunuz ise 75. Biraz saksıyı çalıştırın. Ve insanlara gereksiz patlamayın.
Öncelikle sen yanlış anlatmışsın. Karnen de yıl sonu notunda 75 mi yazıyor 63 mü? "Yıl sonu notu" yazan kısma bakacaksın.Buna bak
Karneyide göstericektim ama kameram net çekemiyor diye göstermedimE-okul uygulamasında dönem sonu notunuz gözükür. Dönem sonu notunuz anladığım kadarıyla 63. Yılsonu notunuz ise 75. Biraz saksıyı çalıştırın. Ve insanlara gereksiz patlamayın. Yılsonu notu; iki dönemde aldığın notları birbirleriyle toplayıp ikiye bölmek demektir.
Tamamdır sorun yok. Yıl sonu notunda ne yazıyor? Karnende.Karneyide göstericektim ama kameram net çekemiyor diye göstermedim
Of sen şaka mısın karnemde 75 yazıyor ama e okulda aynı değil kanıt atabilirimÖncelikle sen yanlış anlatmışsın. Karnen de yıl sonu notunda 75 mi yazıyor 63 mü? "Yıl sonu notu" yazan kısma bakacaksın.
75 yazıyorTamamdır sorun yok. Yıl sonu notunda ne yazıyor? Karnende.
O zaman okulla iletişime geç. Senin karneni biz basmıyoruz.Of sen şaka mısın karnemde 75 yazıyor ama e okulda aynı değil kanıt atabilirim
75 yazıyor
Hepinizde farklı şeyleri söylüyorsunuz zatenO zaman okulla iletişime geç. Senin karneni biz basmıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.