E Segment araç tercihiniz nedir?

530 veya S90 normalde niye A6 3.0 niye abartı geliyor anlamış değilim? Pahalı mı?
Motoru fazlasıyla büyük olduğu için. 1.6-2.0 araçları düşünüyorum. Dediğim gibi en yüksek tercih edeceğim model 2.0 Benzinli olacak. Dizel olanı fazla bağırıyor ve yakıt tüketimi konusunda kesinlikle bir dizel hissiyatı görmedim, benzinli olanını söylememe gerek yok zaten.

S90'ın bagaj izolasyonu o arabaya yakışmıyor. Pandizot altı, bagaj kapağı arkası metal parçanın altına yalıtım malzemesi koymamışlar. Olduğu gibi arka bagaj üstü kaporta sesi arabanın içine doluyor.
Bu sınıfın bence en verimli aracı A6 olabilir. Maliyetler göz önünde bulundurulduğu zaman e serisi daha mantıklı olabiliyor.
Vag grubunun ve doğuş Holding'in yedek parça fiyat politikası sebebiyle şu an Mercedes marka/model araçların bakımları, vag grubundan daha uyguna yapılabiliyor.

Teşekkür ederim. S90 bazı konularda öne çıksada bazı konularda da tam tersine arkaya düşüyor. E serisi ve 5 serisi düşünüyorum şu an. Siz 2017 E200-220 mi yoksa bir üst kasa 2020 E200 mü tercih edersiniz, motor seçenekleri farklı tabii.

Mercedes tarafında ek olarak E300 de düşünüyorum. 530’a rakip olarak.

Bulduğum araçlar sırasıyla; E200, 5.20i ve 5.30i xDrive

Son düzenleme:
E segment araçlarından hangisini beğeniyorsunuz? Kullanmış olmanız veya olmamanız önemli değil araç hakkında düşüncelerinizi belirtin seçmeye yardımcı olması için. E segment kısaca A6, 520-530, S90, E200-E220.
Yalnız segmentin motorlar ile alakası yok. 520-530, E200-E220 şeklinde belirtmenize gerek yok. 5 serisi, E serisi genel olarak E segment.

Yalnız segmentin motorlar ile alakası yok. 520-530, E200-E220 şeklinde belirtmenize gerek yok. 5 serisi, E serisi genel olarak E segment.
O modelleri belirtmemin amacı düşündüğüm araçlar olduğu için, 520-530 belirtmemin amacı sadece 5.20 ve 5.30 üzerinden konuşmak çünkü 5.25 veya 5.35 almayacağım, aynı şekilde E250. Segment dersi vermek yerine sorduğum soruya yanıt verirseniz daha işe yararlı bir bilgi vermiş olursunuz.

O modelleri belirtmemin amacı düşündüğüm araçlar olduğu için, 520-530 belirtmemin amacı sadece 5.20 ve 5.30 üzerinden konuşmak çünkü 5.25 veya 5.35 almayacağım, aynı şekilde E250. Segment dersi vermek yerine sorduğum soruya yanıt verirseniz daha işe yararlı bir bilgi vermiş olursunuz.
Düşündüğün araçlar ise kasa kodlarını biz mi tahmin ediyoruz? Sıfır mı alacaksın, ikinci el mi alacaksın veya eğlence için mi açtın konuyu? Tahmin etmemiz gerekmiyor ya?

Düşündüğün araçlar ise kasa kodlarını biz mi tahmin ediyoruz? Sıfır mı alacaksın, ikinci el mi alacaksın veya eğlence için mi açtın konuyu? Tahmin etmemiz gerekmiyor ya?
Çoğu şeyi önceki mesajlarda konuştuk kardeşim, baktığım ilanlarıda attım. Başka bir sorun varsa sorabilirsin.

Hem motor hem de yol tutus performansi. Ve dizel motor Audi araclarda genelde yalitim sikayetleri oluyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum ama onceki mesajlarda konusuldugu icin belirteyim dedim, benzinden sasilmaz.

Bu sefer benzinli motora kesin geçiş yapacağım gibi duruyor. Artık 1.6 motorlarda benzinli geldiği için 1.6 tercih etsem bile benzinli olacaktır. 2.0 yönünde E220 tarafında dizel olması ihtimali var ancak 2.0 dizel nasıl olur bilmiyorum daha önceden 2.0 benzinli deneyimim oldu. 1.8 VW CC sürerken memnundum motor arabayı iyi yürütüyor ve benzinli olması ayrı bir rahatlık veriyordu. 1.6 dizel passata geçtiğimden beri araç çalıştığında traktör çalışıyor gibi oluyor 😃 tabii bu ses sorunu B8 modellerinde bir tık daha azalmış B7 tam bir felaketti.

Hem motor hem de yol tutus performansi. Ve dizel motor Audi araclarda genelde yalitim sikayetleri oluyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum ama onceki mesajlarda konusuldugu icin belirteyim dedim, benzinden sasilmaz.
A6’nın cazip gelmemesi tamamen iç mekanla ilgili. Volkswagen kullanıyorum ve Audi ile aynı grupda oldukları için araçların ikiside iç mekanları çok sade üretiliyor. Passat’ın saati ve klima menfezlerinin devamlı olması göze hitap ediyordu ancak A6 için aynı şeyi söyleyemem. Rakiplerine baktığımda iç mekanları Audiye kıyasla çok daha iyi seviyede olduğu için A6 benim için arka plana düşüyor. Aracı İstanbulda şehir içinde kullanıyorum yılda 1-2 kere uzun yol yapıyor bunun için xDrive da bana yeterli geliyor, veya arkadan itişli bir model.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı