E Segment araç tercihiniz nedir?

E segment araçlarından hangisini beğeniyorsunuz? Kullanmış olmanız veya olmamanız önemli değil araç hakkında düşüncelerinizi belirtin seçmeye yardımcı olması için. E segment kısaca A6, 520-530, S90, E200-E220.
BMW 530i 530i x drive G30 kesinlikle bu aracı seçerdim 5 serisinin de son güzel tasarımlı olan modeli bu bence ileride efsane bir model olabilir. Motor gücü olarak da 530i ler 252hp 350nm diye biliyorum m sport paketiyle vs gayet dolu bir araç performansı vs gayet iyi sınıfına göre 0-100 de yanlış hatırlamıyorsam 6 saniye idi galiba

BMW 530i 530i xDrive G30 kesinlikle bu aracı seçerdim 5 serisinin de son güzel tasarımlı olan modeli bu bence ileride efsane bir model olabilir. Motor gücü olarak da 530iler 252HP 350nm diye biliyorum m Sport paketiyle vs gayet dolu bir araç performansı vs gayet iyi sınıfına göre 0-100 de yanlış hatırlamıyorsam 6 saniye idi galiba.

Doğru hatırlıyorsunuz. Bende 5.30i Executive M Sport deneyimlemiştim ancak xDrive değildi. Bulabilirsem xDrive istiyorum inşallah. 2017 modellerine bakabiliyorum bütçem için, 5.30i şu an 2.0 benzinli motor için tercih edeceğim model olacak galiba. Duruma göre chip tuning düşünüyorum 310 HP 480 nm tork olarak.

Tek geçerim:

2023-BMW-M5-exterior-8.jpg

M5 için biraz daha vaktimiz var hocam 😁 5.30 diyelim şu an için. Aracı denediğiniz için mi söylüyorsunuz, beğendiğiniz için mi?

M serisine binmek nasip olmadı ama 5 serisini konfor olarak da performans olarak da çok beğeniyorum. M5 nasıldır kim bilir :D

Zevkler tartışılmaz. F10 zamanın efsanesiydi, bu 3'e bebeler 5'e babalar biner lafını da en çok bu zamanda duyduk 😃 G30 geldikten sonra F10'a karşı sevgim kalmadı.

Kasa tipi olarak diyorsanız bir şey diyemeyeceğim ama 5.25D xDrive dediğim makine "araba demek saygısızlık olur" N47 2.0 Turbo dizel bir harika. G30 5.20i dediğin araçta 1,6 B48 Peugeot üretimi bir motordur. Ayrıca 1.6 motor hiç çekmiyor. Maalesef ki bizim gibi vergi dilimine sahip Yunanistan ve Portekiz için 1.6 motoru kullanıyorlar. 2.0 motor olsa dediğiniz gibi tadından yenmezdi.

Kasa tipi olarak diyorsanız bir şey diyemeyeceğim ama 5.25D xDrive dediğim makine "araba demek saygısızlık olur" N47 2.0 Turbo dizel bir harika. G30 5.20i dediğin araçta 1,6 B48 Peugeot üretimi bir motordur. Ayrıca 1.6 motor hiç çekmiyor. Maalesef ki bizim gibi vergi dilimine sahip Yunanistan ve Portekiz için 1.6 motoru kullanıyorlar. 2.0 motor olsa dediğiniz gibi tadından yenmezdi.

Ben aslında kasa tipi için demiştim ancak kasa tipi için demiyor olsam bile 1.6 Motor'a sahip bir araçla 2.0 Motor'a sahip aracı karşılaştıracak değilim tabii ki. Ayrıca konuyu okumamışsınız zannediyorum hocam okusanız en azından karşılatırmasını yaptığınız G30 aracın 5.20 değil 5.30i olduğunu anlardınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı