E-sigara bataryası değiştirilebilir mi?

ThunderEkmegi53

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün sigarayı çekdiğimde yanık tadı aldım ve arkadaşıma söylediğimde bataryasının yanmış olabileceğini söyledi. Bataryasını değiştirebilir miyim yoksa yapacak bir şey yok mu?

Sanırım likitli olanlar değişiyor fakat puffları bilemem.

@ThunderEkmegi53 Tek kullanımlık PUFF barların şarj edilebilir versiyonu mu emin değilim. Eğer herhangi bir şarj girişi yoksa kullandıktan sonra çöp oluyor. Yanık tadı geldiğine göre içerisindeki likitiniz bitmiş, pamuk likite ulaşamadığı için kendi kendisini yakıyor. Şarj edilebilir versiyonları maliyet açısından daha uyguna gelir.

@ThunderEkmegi53 tek kullanımlık puff barların şarj edilebilir versiyonu mu emin değilim. Eğer herhangi bir şarj girişi yoksa kullandıktan sonra çöp oluyor. Yanık tadı geldiğine göre içerisindeki likitiniz bitmiş, pamuk likite ulaşamadığı için kendi kendisini yakıyor. Şarj edilebilir versiyonları maliyet açısından daha uyguna gelir.

Altında şarj yeri var ve kutusunda rechargable yazıyor.

@ThunderEkmegi53 Tüm cihazlarda bulunan coillerde belirli bir çekim sayısına dayanacak kadar dayanıklılık vardır. Zincir çekim yapmak, düşük likitle çekim yapmak vs. yanık tadı alınmasına sebep olabilir. Tüm senaryolar cihazdaki coilin değişmesine açılıyor. Kullan at cihazların içindeki coilin kaç OHM olduğu vs. bilgileri cihaz açılmadan da pek bilinmiyor. Adı üstünde kullan-at olduklarından dolayı buharlama esnasında kalitesini bozuyorsa tüketmemek daha mantıklı. Maliyet açısından coil, kartuş değişimi yapılabilen bir cihaz ile birlikte likit almak daha uygun olur.

@ThunderEkmegi53 merhaba,
Buharlama esnasında ağza gelen yanık tadı pilden değildir. Uzun süreli kullanımda coil içerisindeki tel ve pamuk yanar ve coil içerisinde bulunan pamuğun yanmasından dolayı ağza yanık tadı gelir.
Cihaz nedir?

Kral hala aktifsen bir şey sormak isterim.
Sıfır coil aldım içine, yanına ve likit tankına likit sıktım ve 30 dk bekledim buna rağmen ilk çektiğimden itibaren şiddetli yanık tadı var ve içilmiyor neden olabilir?

Ve bu yanınca yenisiini taktım farklı likitle denedim yine yanık tadı var.

@Taner A Coil için önerilen Watt değeri neyse daha altından başlayarak kısa çekimler yap.
Nord 4 RPM 0.4 coil önerilen 25W ama 18W ile başlayıp kısa çekimler sonrası yükseltiyorum. Bir de bu şekilde dene. Pek aktif olamıyorum, umarım sorunun çözülmüştür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı