E-Spor Bir Spor mu, Yoksa Bir Saçmalık mı?

Hocam fiziksel olarak kendine bakma veya sağlıksız olarak beslenme kişinin kendisine yaptığı bir olay yoksa e-spor ile uğraşıp güzel vücudu olanlarda vardı örneğin pashabiceps.

Eki Görüntüle 2528140

Yani bu adam istese e-spor ile uğraşırken spor yapmayabilirdi fakat yapmayı seçti.
Bu bir istisna. Böyle olan kaç adam var? İki elin parmağını geçecek kadarsa tamam. Ancak genele vurduğunda espor takımları olan oyunlarda insanların geneli böyle değilse bu sağlığı kötü etkilediğini gösterir bence.

Bu bir istisna. Böyle olan kaç adam var? İki elin parmağını geçecek kadarsa tamam. Ancak genele vurduğunda espor takımları olan oyunlarda insanların geneli böyle değilse bu sağlığı kötü etkilediğini gösterir bence.

Hocam birçok e-spor takımı kendi çalıştıkları alana spor aletleri vs. ekleyenler var, bir ara bir yabancı e-spor takımının çalıştıkları yerin VLOG'unu izlemiştim (LoL takımı) spor aletleri var fakat sıfır gibiler çünkü kimse gidip ben en azından bir 30 dakika bile çalışayım demiyor e-spor üzerinde yoğunlaşan insanlar genel olarak bilgisayara veya oyuna bağımlı insanlar oluyor.

Yoksa sizde dediğinizde haklısınız geneli harbiden de sağlıksız insanlar.

Hocam birçok e-spor takımı kendi çalıştıkları alana spor aletleri vs. ekleyenler var, bir ara bir yabancı e-spor takımının çalıştıkları yerin VLOG'unu izlemiştim (LoL takımı) spor aletleri var fakat sıfır gibiler çünkü kimse gidip ben en azından bir 30 dakika bile çalışayım demiyor e-spor üzerinde yoğunlaşan insanlar genel olarak bilgisayara veya oyuna bağımlı insanlar oluyor.

Yoksa sizde dediğinizde haklısınız geneli harbiden de sağlıksız insanlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoyu buldum atmak istedim.

Satranç spor falan değil spor için hareket olması lazım. Yani kusura bakma da iskambil de spor okeyde spor o zaman. Kahvedeki dayıların hepsi de milli sporcu.
Satranç spordur. Düşünmekte bir spordur çünkü. İskambil gibi oyunların kökeni eğlence ve şansa dayalı olduğu için spor değiller. Yetenek istemiyor çünkü. Satrancın FIDE gibi büyük kurumları var. Satranç spor olmasa neden böyle kurumları olsun? İskambil gibi oyunların herhangi bir resmi kurumu var mı? Hayır, çünkü spor değiller. Satranç ile iskambili denk tutuyorsan diyecek bir şeyim yok.

Satranç Spor ise e-spor da spordur. E-sporu insanların Spor kabul etmeme sebebi genelde fazla fiziksel bir eylem yapılmadığından oluyor ama dediğim gibi Satrançta da fiziksel hiçbir şey yok hatta e-spor da en azından refleks önemli yani Daha fiziksel eylem olan bir spor. Kısacası ikisinde de beyninizi kullanmanız gerekiyor. E-spor oyunlarının hepsinde az yada çok strateji yapmanız gerekir. Sadece refleksler yeterli olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı