E-spor meslek olabilir mi?

O para nereye kadar gidecek? Allah katında oynamiyorsan birkaç sene sonra biter o para.

Bu video izlersen ne kadar kazandıkları görebilirsin ortalama yılık kaç bin dolar kazandıkları da görürsün
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
ee futbolda ortalama 30 küsürde bitiyor.Fakat aklı başında ise deli gibi kazandığı vakitte yatırım yapıyor.Ayrıyetten antrönerde oluyorlar.Buda aynı şekil.

Ödüller bir yana konuştuğunuz çoğu durumun şartı profesyonel olmak. Bu durum cidden mümkün mü?
Ayrıca saatlerce bilgisayar başında dikilmenin vücudunuza geri tepmesi ne kadar şiddetli olucak?
Başarı oranı düşük olan bir olaydan bahsediyorsunuz bu konuda.

Neden sadece o parayla geçinmek yerine o para ile bir iş kurmak veya yatırım yapmayı düşünmedin ki?
Dostum o ne kadar para biriktirebilecek ona bağlı;. Çok başarılı olmazsa öyle Mİlyon lira'lar felan biirktireceğini sanmıyorum. Kısa ömürlü meslek. Hayatını idame ettirebilmek için seçilebilecek son mesleklerden biri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Unlost e-sporcu'mu?
Ek olarak sırt dayanılabilecek bir meslek kesinlikle değil. Hadi Aim'in kötüleşirse? Adamlar seni atarlar, senin yerini alabilecek trilyon tane kişi olacak.

Dostum o ne kadar para biriktirebilecek ona bağlı. Çok başarılı olmazsa öyle milyon Lira'lar falan biirktireceğini sanmıyorum. Kısa ömürlü meslek. Hayatını idame ettirebilmek için seçilebilecek son mesleklerden biri.

Şu an Türkiye'de oynayan ve turnuvaları 20kdan aşağı izlenmeyen e sporcuların iyi kazandıklarını düşünüyorum (milyonlar seviyesi değil). Bence bu paralarla bir dükkan bile açsan yatırımdır. Kısaca hedefini ve hayallerini gerçekleştirmek için çok güzel bir araç bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı