Neden sadece o parayla geçinmek yerine o para ile bir iş kurmak veya yatırım yapmayı düşünmedin ki?O parayla en fazla 2-3 yıl yaşarsın. E-sporcular milyon lira alıyorlar sanki.
Neden sadece o parayla geçinmek yerine o para ile bir iş kurmak veya yatırım yapmayı düşünmedin ki?O parayla en fazla 2-3 yıl yaşarsın. E-sporcular milyon lira alıyorlar sanki.
Peki dostum.O para nereye kadar gidecek? Allah katında oynamiyorsan birkaç sene sonra biter o para.
O para nereye kadar gidecek? Allah katında oynamiyorsan birkaç sene sonra biter o para.
Dostum o ne kadar para biriktirebilecek ona bağlı;. Çok başarılı olmazsa öyle Mİlyon lira'lar felan biirktireceğini sanmıyorum. Kısa ömürlü meslek. Hayatını idame ettirebilmek için seçilebilecek son mesleklerden biri.Neden sadece o parayla geçinmek yerine o para ile bir iş kurmak veya yatırım yapmayı düşünmedin ki?
Dostum o ne kadar para biriktirebilecek ona bağlı. Çok başarılı olmazsa öyle milyon Lira'lar falan biirktireceğini sanmıyorum. Kısa ömürlü meslek. Hayatını idame ettirebilmek için seçilebilecek son mesleklerden biri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.