E-TAB 4 Renkler Birbirine Girdi

Tamir Olur Mu ?

• Oy verenlerin toplamı
    20
Yazılımsal olsaydı bile büyük olasılıkla yedeklerlerdi. Fakat iş donanımsal ise hiç kafa yormazlar onlarla.
Yani gitme olasılığı yüksek mi ?

Yazılımsal olsaydı bile büyük olasılıkla yedeklerlerdi. Fakat iş donanımsal ise hiç kafa yormazlar onlarla. Yani neredeyse hiç yok.
Tablet açılıyor yani uygulamalarımı kendim yedekleyebilir miyim ? Yaparsam nasıl yapabilirim.

Arkadaşim aynisi bana oldu merak etme para alinmayacak okulunda gorevli olan mudur yardimcisina ver sorun olmaz. Eger sorun donanimsalsa uygulamalar kalir ama yazilimsalsa rom atilacagindan gider. Bende gittimi diye sorarsan benim yazilimsal sorunumda oldugundan ikiside tamir edildi bu yuzden tam birsey diyemeyecegim. Servis suresi ise tamamen şans. Benim bircok kere arizalandi bazen 1 haftada geldigi oldu bazen 2 ay.

Arkadaşim aynisi bana oldu merak etme para alinmayacak okulunda gorevli olan mudur yardimcisina ver sorun olmaz. Eger sorun donanimsalsa uygulamalar kalir ama yazilimsalsa rom atilacagindan gider. Bende gittimi diye sorarsan benim yazilimsal sorunumda oldugundan ikiside tamir edildi bu yuzden tam birsey diyemeyecegim. Servis suresi ise tamamen şans. Benim bircok kere arizalandi bazen 1 haftada geldigi oldu bazen 2 ay.
Deneyeceğim para vermek istemiyorum...

Deneyeceğim para vermek istemiyorum...
Bu arada uygulamalarin falan yedeklenmeyecek haberin olsun,eger tabletin rootlu falansada korkma servise hep rootlu gitti tablet bir sorun olmadi. Ama bu demek degilki rootla yolla falan, ben sadece kendim bir sorun yasamadim bunu belirtiyorum sen yinede dikkat et. Rootluysa delil birakma ardinda. Hatta şuan buraya etab4 ümden bağlaniyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı