E-Tap 4 Usb Flash Disk İçindeki Dosyalara Erişim

• Konuyu başlatan yonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.375

yonz

Megapat
Daha fazla  
Selamın aleyküm abiler, kardeşler. Okulun dağıttığı etap4 tabletime usb flash taktıgımda usb içerisindeki dosyaları nereden görebilirim? Bunlarda Piranha gibi değil, file managerde görünmüyor. O yüzden OTG Disk Explorer'i yükledim, bunda gördü hatta içindekileri tamamen görebildim. Fakat 1,50gb oldugu için dosyayı açmadı, en fazla 30mg diyor. Sizin bildiğiniz uygulama varsa söyler misiniz? Yada başka yolu, otg özelliği var eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamın aleyküm abiler, kardeşler. Okulun dağıttığı etap4 tabletime usb flash taktıgımda usb içerisindeki dosyaları nereden görebilirim? Bunlarda Piranha gibi değil, file managerde görünmüyor. O yüzden OTG Disk Explorer'i yükledim, bunda gördü hatta içindekileri tamamen görebildim. Fakat 1,50gb oldugu için dosyayı açmadı, en fazla 30mg diyor. Sizin bildiğiniz uygulama varsa söyler misiniz? Yada başka yolu, otg özelliği var eminim.
Aynı tablet bende de var Google playden es file manager indir. ES Dosya Yöneticisi - Google Play'de Android Uygulamaları

Uygulama mertkezden yasaklandı, bu yüzden androzip pro kullanıyorum. Es dosyayı da tableti ilk aldıgım zaman denemiştim yurtta oda işe yaramamıştı.

Root atmayı çözdüm ama cesaret edemiyorum, o yüzden uygulama çeşitleri varsa OTG Disk Explorer gibi proramlar veya başka yollar lazım.

Yeni bir kullanıcı açtıktan sonra Ayarlar > Ugulamalar > Çalışanlar > Cihaz Yönetim'e gel. "MDMService" ve "CockpitAgent"i durdur (başka bir şey açıksa onları da kapat). Tablet kapanana kadar MDM duruyor ve marketteki Es Dosya dahil bütün uygulamaları indirebilirsin. Ama bunu her açılışta yapmalısın yoksa silinir Es filan. Yani es dosyayı filan yeni kullanıcıda kullanmalısın ana kullanıcıda nasıl MDM durduracağımı maalesef çözemedim daha :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı