E-ticaret sitesi nasıl kurulur?

Yuseff

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir e ticaret sitesi kurmayı düşünüyorum fakat konu ile alakam olmadığı için nasıl ilerlemem gerektiğini bilmiyorum. Kuruyemiş üzerine olacak.ödeme alabileceğim sepete ekle özelliği olan .com uzantılı olması gerekiyor, başka bir uzantı olmayacak. Yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
1) Hosting ve domain almanız gerekiyor.
2) Web sitesini wordpress(e-ticaret için çok güzel bir eklentisi var. Woocommerce adında) ile oluşturabilir veya özel kodlatabilirsiniz.
3) Güzel bir e-ticaret teması satın alabilir veya ücretsiz olanlara bakabilirsiniz.
3) sanal pos sağlayan siteler mevcut bunları web sitenize entegre edebilir ödemeleri oraya alabilirsiniz.

Web sitesi yapımı ile ilgili hiçbir bilginiz yok ise bilen birisinden yardım alabilirsiniz. E-ticaret sitesi oluşturma konusunda tecrübelerim var sorabilirsiniz.

1) Hosting ve domain almanız gerekiyor.
2) Web sitesini WordPress(e-ticaret için çok güzel bir eklentisi var. Woocommerce adında) ile oluşturabilir veya özel kodlatabilirsiniz.
3) Güzel bir e-ticaret teması satın alabilir veya ücretsiz olanlara bakabilirsiniz.
3) sanal pos sağlayan siteler mevcut bunları web sitenize entegre edebilir ödemeleri oraya alabilirsiniz.

Web sitesi yapımı ile ilgili hiçbir bilginiz yok ise bilen birisinden yardım alabilirsiniz. E-ticaret sitesi oluşturma konusunda tecrübelerim var sorabilirsiniz.

Uğraşmadan bu işi halledeyim diyorum sizce ikas mı Ticimax mı veya bildiğiniz daha iyi bir site varsa hangisi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı