Rk61 al geç.Max 1750TL bütçem var RK61 de var alınabilecek en iyi %60 klavye hangisi bu bütçeye?
Tamam da onun indirimi bitti zaten. Ayrıca siz Z11'i ucuza aldınız diye adam neden rk61 almıyor bütçesi yetiyor.Hocam umarım almadınız çünkü aynı klavyeyi 350 TL ye aldım![]()
Hocam yanlış anlamayın ama 1300 tlnin performansını 350 TL likte alabiliyorsan hele ki bu ekonomide 350 TL ye böyle bir klavye bulabiliyorsan kaçırmak büyük hata. Trendyolda bile dandirik set klavyeler 350den başlıyor.Tamam da onun indirimi bitti zaten. Ayrıca siz Z11'i ucuza aldınız diye adam neden rk61 almıyor bütçesi yetiyor.
aliexpreesden z11 aldım 338 tlyeHocam yanlış anlamayın ama 1300 tlnin performansını 350 TL likte alabiliyorsan hele ki bu ekonomide 350 TL ye böyle bir klavye bulabiliyorsan kaçırmak büyük hata. Trendyolda bile dandirik set klavyeler 350den başlıyor.
AliExpress'den Z11 aldım 338 TL'ye
rk61 fiyatında 8000hz klavyeler vardı o yüzden z11 tercih ettimEn iyisini yapmışsınız hocam memnun kalacaksınız. O fiyata bundan sonra bulunmaz, hayırlı olsun.
Anladım Anladım onun performansını nereden baksan %80lik kar ile alırsın tekrardan hayırlı olsunrk61 fiyatında 8000hz klavyeler vardı o yüzden z11 tercih ettim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.