Maalesef öyle oldu siparişi iptal etmeli miyim yoksa gelmesini mi beklemeli miyim?
Al al gayet iyi fiyat 400TL'ye mekaniği bırak %60 sade klavye bile vermiyor iptal etme bence.
Maalesef öyle oldu siparişi iptal etmeli miyim yoksa gelmesini mi beklemeli miyim?
Arkadaşıma alacağım birini aynı karttan umarım sorun olmaz.Niçin 2 tane?
Kırmızı switch Z94 kullanıyorum Z11 alacaktım zam geldi diye mavi switch Z94 benim kullandığımdan farklı renk tekrardan aldım iptal edip Z686 almak mantıklı mı?
vergi ile 442Ne kadar oldu.
iptal edip 86 alayım diyorum umarım hata yapmamkırmızı switch z94 kullanıyorum z11 alacaktım zam geldi diye mavi switch z94 benim kullandığımdan farklı renk tekrardan aldım iptal edip z686 almak mantıklı mı
Siparişi iptal edince ilk siparişe özel indirim kuponu tekrar geliyor mu yoksa yanıyor mu?
Ben Z11'i aldım hocam. Z686'nın beyaz rengi daha mı mantıklı?Arkadaşlar bunu yerine Z686 alın. Yarın (teknik olarak bugün) sabah 10'da indirim bitiyor 10 saatiniz var eğer alacaksanız.
Ev ahalisiyle kavgalı olmak istemiyorum hocam.Beyaz stokta yokken siyah almıştım, şimdi beyaz stoku gelmiş hemen iptal edip aldım(para birimini dolar yapın daha uyguna geliyor)
Al yedekte dursun. Bu paraya şarj makinesi alamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.