İnceleme E-Yooso Z11

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazılımla neler yapılabiliyor? Kurmaya gerek var mı?

Yazılıma nerden ulaşabilirim? Ayrıca benim aldığım klavye teslim edilmiş yarın bir tanıdık getirecek klavyeyi bana. O zaman daha iyi bir bilgilendirme yapabilirim Switch konusunda.

Yazılıma nerden ulaşabilirim? Ayrıca benim aldığım klavye teslim edilmiş yarın bir tanıdık getirecek klavyeyi bana. O zaman daha iyi bir bilgilendirme yapabilirim Switch konusunda.
Outemu yazıp Huano derseler mis gibi olur valla. Hem kablosuz hem Huano hem hot-swappble mis.

Tamam teşekkürler ben böyle devamım. Çarşamba gelicek kargom cuma günü inceleme atarım.
İnceleme ne oldu hocam?

Outemu yazıp Huano derseler mis gibi olur valla. Hem kablosuz hem Huano hem hot-swappble mis.

İnceleme ne oldu hocam?
Valla çok güzel olur hocam ayrıca bir sorum olacak daha önce Huano switch kullanmadım Outemu ile farkını nasıl tam anlayabilirim? Görünüşten anlaşılır mı fotoğraf atsam klavye gelince?

Valla çok güzel olur hocam ayrıca bir sorum olacak daha önce Huano switch kullanmadım Outemu ile farkını nasıl tam anlayabilirim? Görünüşten anlaşılır mı fotoğraf atsam klavye gelince?
Tuşu çıkarın, switch'in üstünde HUANO yazmalı.

Tamamdır hocam dediğim gibi şu an da evde değilim ve 2 haftaya yakın hatta belki olamayacağım ama bir şekil bir tanıdık vasıtasıyla getirebilirsem bilgilendiririm.

Çok sağ olun hocam acelesi yok zaten 3 hafta sonra falan klavye alabileceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…