İnceleme E-Yooso Z11

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sağ olun hocam acelesi yok zaten 3 hafta sonra falan klavye alabileceğim.
Tamam hocam bugün net bir şekilde bilgilendiririm. Bugün elimde olacak klavye.

Hocalarım ürün elime ulaştı az sonra görsel eklerim hatta akşama inceleme de yaparım fakat nokta koyamıyorum onu nasıl ayarlayacağım bilemiyorum şu anlık nokta koyamıyorum idare edin şimdilik Her neyse önemli özellikleri kısaca belirteyim hot swap var klavye outemu kullanıyor sanırım Huano yazısı göremedim onun dışında dendiği gibi hot swap ve blueetooth var kablosu Type C kablo ve çıkarılabiliyor onun dışında ilk olarak ürün sadece mavi led olarak geldi sonradan fn tuşu ile rgb yaptım dediğim gibi akşama detaylı inceleme gelir şu an önemli özellikleri yazayım dedim ayrıca nokta kullanamadığım için kusura bakmayın öğrenene kadar biraz süre böyle devam maalesef

İncelemeyi yayınladım arkadaşlar bakmak isteyen olursa. İnceleme: HUO JI klavye

Son düzenleme:
RGB olanı almışsın huano olmayabilir.

Hocam, cumartesi ve pazar günü yurtdışı kargosu çalışıyor mu?

Benim siparişim 12 Ağustos Cumartesi: Paket bir Amazon tesisine ulaştı (Krefeld, Germany) yazmakta.

Bugün tesisten çıkar mı?

@KBDALES @441401 @208222

@ZerefDragneel

@sherkll @WOZF1N

Son düzenleme:
Hiç belli olmaz. Bir anda İstanbul'a ulaşmışta gözükebilir.
Evet Amazon çok geç giriyor kargo bilgilerini. Gelmeden önce şirkette gözüküyordu bi baktım kargonuz dağıtıma çıktı yazıyor. Ayrıca hangi modeli aldınız hocam? @382019

Bilemeyiz hocam Amazon'un veri girişine bağlı. Benimki hâlâ kargo şirketinde uçağa binecek görünüyor, ama belki şu an İstanbul'a varmış ve Amazon veri girişini geç yapmışda olabilir.

Benimki uçağa binmiş hocam.

Son düzenleme:
Bu arada bu sitede yazılımlar bulunuyor yükleyebilirsiniz Türkçeye çevirip. @sherkll RGB olan modeli aldığımız için biz direkt wired RGB olanı indiriyoruz four-mode falan var onları değil.
Teşekkürler hocam, şehir dışındayım da yazılımı deniyor musunuz? Ne gibi özellikleri var ve zararı oldu mu?

@sherkll acaba pamuk yerine o sert köpükler nasıl olur acaba? Gerçi kalın gelme ihtimali var ama belki uygun vardır.
evet o köpükleri yapan çok kişi var ama ucuza nereden temin edeceğimi bilmiyorum. bence kalın gelmez ya gelirse de parçalayarak koyarsınız. ben hidrofilleri parçalayarak koydum sığmama olayı olmasın diye işe yaradı mesela

Salı günü geldi diye yorumladım

Son düzenleme:
Salı evde olamayacağım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…