İnceleme E-Yooso Z11

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elime klavye daha geçmedi hocam, Amazon pazar günleri çalışmıyor eğer ürün İstanbul'da ise bile bir veri girişi yok.

Sanmam, daha uçağa falan binecek gümrükden geçecek. İstanbul'da değilseniz şehrinize kargolanacak.
İstanbul'dayım hocam.

Sanmam, daha uçağa falan binecek gümrükden geçecek. İstanbul'da değilseniz şehrinize kargolanacak.
Perşembe gelir diye düşünmekteyim şuan.

Hocam, dün akşam 8'de İstanbul'a inmiş uçak. Yani, bugün KolayGelsin'e tahminimce verilir ve yarın da bana ulaşır.

Son düzenleme:

Şu an benim kargom bulunduğum şehirdeki kolay gelsin şubesinde, ya gidip ben erkenden alırım ya da belki bugün evime gelir.

Şu an benim kargom bulunduğum şehirdeki kolay gelsin şubesinde, ya gidip ben erkenden alırım ya da belki bugün evime gelir.

"Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı." olmuş benim kargo.

Sizde, "Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı." durumundan sonra hangi duruma geçti?

"Paket son teslim istasyonuna ulaştı"
Peki, "Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı." durumundan kaç saat sonra, "Paket son teslim istasyonuna ulaştı." oldu sizde?

@441401 Hocam, peki sizde "Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı." durumundan kaç saat sonra "Paket son teslim istasyonuna ulaştı." durumuna geçti?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…