İnceleme E-Yooso Z11

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
RGB modelinde Outemu diyen arkadaşla görüşmem lazım.. Hayırlı olsun. Video paylaşacak mısın?
Tabii hocam, ses videosu + renk modu atabilirm isterseniz müsait olduğum zaman

Bu fiyata güzel ürün. Arkadaşın şansına ithalat depozitosu 350 değilde 150 idi. Bizimle aynı fiyata RGB versiyonunu almış oldu
Ben 1 haftadır araştırma yapıyordum önüme bir anda rgb modeli ve red switch'i düştü vallahi önüme koydular bildiğin.

Ürün hakkında "switch bozuldu, switchleri çalışmamaya başladı, W tuşu çalışmamaya başladı." gibi yorumlar okudum Amazon'da. Ondan dolayı üründen soğudum bir tık. DK61E alıcam gibi.

Ürün hakkında "Switch bozuldu, Switch'leri çalışmamaya başladı, W tuşu çalışmamaya başladı." gibi yorumlar okudum Amazon'da. Ondan dolayı üründen soğudum bir tık. DK61E alacağım gibi.

Aynı fiyatın ürünleri değiller zaten. Hot-swap bozulsa da değiştirebiliyorsun. Ha DK61E de de değişiyor ama sadece uyumlu switchi takabiliyorsun.

Ürün hakkında "switch bozuldu, switchleri çalışmamaya başladı, W tuşu çalışmamaya başladı." gibi yorumlar okudum Amazon'da. Ondan dolayı üründen soğudum bir tık. DK61E alıcam gibi.
Bütçe olarak düşünüldüğü zaman z11 daha mantıklı. O bütçelere çıkılabilse dk61e daha iyi olabilir. Fakat DK61E modelinde herhangi bir bozulmadan kaynaklı switch değiştirme durumunuz olduğu zaman sadece Gateron switch almak zorundasınız, bu da aklınızda bulunsun.

Ses Testi

Renk Modları

@208222

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…