Elektronik E-YOOSO Z686 460 TL

Modlama gibi bir fikriniz varsa kutudaki klavyenin koruma kılıfını atmayın.

Bu arada Z11'in wawe modu aşırı kasıyor. 5 FPS gibi.

- puan.

Son düzenleme:
Z686 ve Z94 dün elime ulaştı. Şu PTT gerçekten çok ilginç firma, Z686'yı hafta sonuna doğru bekliyordum ama aynı anda ikisi de geldi. Z94'ün içinden kablosu hariç hiçbir şey çıkmadı. Z686'dan 5 yedek switch, space tuşu, ESC tuşu, keycap ve switch aparatı çıktı.
Z686 için kendi sitesindeki uygulama Rusça çıktı bende şunu buldum.
Google Drive
E-YOOSO marka ürünler için uygulama linki,
E-YOOSO

Z686.jpg

z686 ayar.png

z94.jpg

z94 ayar.png

Z686 ve Z94 dün elime ulaştı. Şu PTT gerçekten çok ilginç firma, Z686'yı hafta sonuna doğru bekliyordum ama aynı anda ikisi de geldi. Z94'ün içinden kablosu hariç hiçbir şey çıkmadı. Z686'dan 5 yedek switch, space tuşu, ESC tuşu, keycap ve switch aparatı çıktı.
Google Drive
E-YOOSO

Eki Görüntüle 2259141

Eki Görüntüle 2259142

Eki Görüntüle 2259143

Eki Görüntüle 2259144

Yooso Z686 için FN + PgDn tuşu ile RGB mod değiştiriliyor

FN + sağ yön tuşu ile renk değiştiriliyor

FN + Win tuşuna bastığınızda Windows tuşunu kilitliyor tekrar basarsanız kiliti açıyor

Ek bilgi: Alt + Shift tuşu ile hızlıca Türkçe ve İngilizce klavye arasında geçiş yapabilirsiniz.

Z686'da

Fn + PgDn ile RGB efektleri değişiyor.
Fn + Sağ ok ile o efektin renkleri değişiyor
Fn + Sol ok ile efektlerin yönü değişiyor.
Fn + Yukarı Aşağı oklar ile parlaklık açılıp kısılıyor.
Fn + < veya > ile hızı ayarlanıyor.

Google Drive
E-YOOSO

Eki Görüntüle 2259141

Eki Görüntüle 2259142

Eki Görüntüle 2259143

Eki Görüntüle 2259144

Attığınız Google Drive yükledikten sonra Windows açtırtmıyor virüs olarak gözüküyor problem olur mu?

Attığınız Google Drive yükledikten sonra Windows açtırtmıyor virüs olarak gözüküyor problem olur mu?

Kendi bilgisayarımda modlu LTSC kullanıyorum. Antivirüs vs. yok. Eve geçince dizüstüne kurup deneyim. Onu da şu YouTube videosunda bulmuştum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı