Elektronik E-YOOSO Z686 460 TL

Ben de bir yerde okumuştum,böyle ürünlerin yazılımı trojanlı falan diyordu.Zaten klavyeden her şey yapılabiliyor.Gerek yok uygulama indirmeye 🙂

@Raven_141 keycapslerim geldi bu arada.Yakında switch ve çıkarıcı da gelecek.Şuan maskeleme bandını bekliyorum hatta.

Klayvenin RGB yeterli bence.

Ben de bir yerde okumuştum, böyle ürünlerin yazılımı trojanlı falan diyordu. Zaten klavyeden her şey yapılabiliyor. Gerek yok uygulama indirmeye 🙂

@Raven_141 keycapslerim geldi bu arada. Yakında switch ve çıkarıcı da gelecek. Şu an maskeleme bandını bekliyorum hatta.

Kolay gelsin.
Yaptığında konu açarsın artık. :D

Ben de bir yerde okumuştum, böyle ürünlerin yazılımı trojanlı falan diyordu. Zaten klavyeden her şey yapılabiliyor. Gerek yok uygulama indirmeye 🙂

@Raven_141 keycapslerim geldi bu arada. Yakında switch ve çıkarıcı da gelecek. Şu an maskeleme bandını bekliyorum hatta.

Bizim keycapsler de gelmiş. Ufaklık hemen işe koyulmuş RK61'e takmış 😃 bu arada açacağın konuyu da bekliyoruz🙂

keycaps.jpg

Kendi bilgisayarımda modlu LTSC kullanıyorum. Antivirüs vs. yok. Eve geçince dizüstüne kurup deneyim. Onu da şu YouTube videosunda bulmuştum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı