E2180 ve 2 GB RAM'lı sistem Windows 10 kaldırır mı?

Moglluminati

Femtopat
Windows 7 kullanıyorum, artık eskidi, pek çok hata çıkıyor. Emojiler vs. gözükmüyor. Windows 10'a geçesim var. Acaba kaldırır mı, kaldırmazsa ne tavsiye edersiniz?

Sistemim:
  • Intel Pentium E2180 2GHz
  • 2 GB RAM (4 yapabilirim)
  • NVIDIA 9800 GT 2 GB ekran Kartı
  • HDD
  • 64 Bit

Microsoft sitesinde 1GHz işlemci, 1RAM yeter yazmışlar, bilemiyorum.

Windows 7 veya 8.1 kurun. 32 bit kurmanızı öneririm. RAM'i 4 GB yapınca yavaşlığa katlanabilirseniz Windows 11'de kullanabilirsiniz. Ayrıca 4 GB RAM yaparsanız 64 bit kurmanızı öneririm. 32 bit bende en fazla 2 GB RAM kullanmama izin veriyordu.

Windows 7 kullanıyorum, artık eskidi, pek çok hata çıkıyor. Emojiler vs. gözükmüyor. Windows 10'a geçesim var. Acaba kaldırır mı, kaldırmazsa ne tavsiye edersiniz?

Sistemim:
  • Intel Pentium E2180 2GHz.
  • NVIDIA 9800 GT 2 GB ekran kartı.
  • HDD
  • 64 Bit.

Sisteminizin özellikleri düşük ve HDD var 32 Bit kurabilirsiniz ve çok fazla kasma donma takılma yavaşlık hissedersiniz.

Sistemim:
  • Intel Pentium E2180 2GHz.
  • NVIDIA 9800 GT 2 GB ekran kartı.
  • HDD
  • 64 Bit.

Hocam işlemci-RAM + HDD :(

8.1 Home 32 bit tavsiyem.

Veya Windows'dan vazgeçerseniz ( oyun oynamıyorsanız ). Linux sürümlerine bakmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı