E5-2697 V2 server ile Minecraft sunucu açılabilir mi?

Hizmetlerde CPU kısıtlaması yok diyen kimseye inanmayın :) bu fiyatlarda satış yapan tüm firmalarda CPU kısıtlaması vb. bulunmakta. Şu an hatta bu konu üzerinde adı geçen bir firma da bir zamanlar arkadaşım yer alıyordu hem CPU hem RAM üzerinde kısıtlamalar olmasına rağmen hâlâ yerinde hiçbir şekilde eleştiri almadan.
Ki bu kısıtlama da kötü bir şey değil çünkü bu verilen paralar gerçek anlamda az. Adamlar bu fiyattan kısıtlamasız bir şekilde satışını yapsa barınma parasını zar zor ödeyip üstüne bir miktar para kalıyor. Ki bu makineyi satın alırken harcadıkları parayı bile karşılamaz.

Ben kullandığım zaman CPU ve RAM'ı istediğim kadar kullanabiliyorum. Herhangi bir kısıtlama görmediğim için söyledim.

Ben kullandığım zaman CPU ve RAM'ı istediğim kadar kullanabiliyorum. Herhangi bir kısıtlama görmediğim için söyledim.

Hocam o Görev Yöneticisi ve buna benzer şeylerle anlaşılamıyor. Örnek olarak 6 çekirdek veriyor fakat sana 12GHz kullanım limiti koyuyor. Sen ne yaparsan yap sanki panelde hiçbir kısıtlama yokmuş gibi gözüküyor. Bu fiyatlarda da kısıtlama normal. Ben daha önceden 192 GB RAM bulunan sunucuda toplam VDS'lerdeki RAM'i topladığımızda 290 küsur RAM satıldığını duydum :D aksi taktirde zaten firmalar karın tokluğuna çalışır, kârı olmazdı. Barındırmadır vs. masrafları çok fazla.

Hocam o Görev Yöneticisi ve buna benzer şeylerle anlaşılamıyor. Örnek olarak 6 çekirdek veriyor fakat sana 12GHz kullanım limiti koyuyor. Sen ne yaparsan yap sanki panelde hiçbir kısıtlama yokmuş gibi gözüküyor. Bu fiyatlarda da kısıtlama normal. Ben daha önceden 192 GB RAM bulunan sunucuda toplam VDS'lerdeki RAM'i topladığımızda 290 küsur RAM satıldığını duydum :D aksi taktirde zaten firmalar karın tokluğuna çalışır, kârı olmazdı. Barındırmadır vs. masrafları çok fazla.

Peki, bunu nasıl anlayabiliriz?

Peki, bunu nasıl anlayabiliriz?

Aşağı yukarı çok fazla VDS kullandıkça anlaşılıyor performanstan vs. ama tam kesin anlama yolunu bilmiyorum. Hiçbir firmayı da dediğim gibi bu fiyat şartlarında suçlayamayız. Ben de birinci kişi olarak değil bu işlerin içinde olan bir arkadaşım aracılığıyla öğreniyorum konuya çok hakim değilim.

Aşağı yukarı çok fazla VDS kullandıkça anlaşılıyor performanstan vs. ama tam kesin anlama yolunu bilmiyorum. Hiçbir firmayı da dediğim gibi bu fiyat şartlarında suçlayamayız. Ben de birinci kişi olarak değil bu işlerin içinde olan bir arkadaşım aracılığıyla öğreniyorum konuya çok hakim değilim.
Ben sorun çekmiyorum gibi ama yinede yolu olursa denemek isterim

Arkadaşlarımla eskiden kullandım ve çok sorun yaşadım. O yüzden değmez ve brolve şu anda Ryzen satmıyor. Bu yüzden o fiyatlar geçersiz.

Ek olarak, eğer nacsshostun yıllardır müşteriyseniz neden burada Keyubu'dan bahsettiniz?

Brolvede 10% vergi alınmakta ve hizmetlerde CPU kısıtlaması yok.

Nacsshost üzerinde ve Keyubu üzerinde 2 adet sunucum vardı. Ki nacsshost üzerindeki hala aktif ve bu güne kadar hiç sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı