Çözüldü E5300 Sistem Zula Kasma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mey01

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Win 11 / B450 ASRock / Ryzen 5-5600 / RX 6700 XT 12 GB 192Bit / 16 GB DDR4 3200Mhz / Thermaltake S200 / 650+80 psu
Eskiden beri oynadığım Zula oyunda hiç kasma donma olmadan akıcı rahat bir şekilde oynuyordum. Şimdi ise adamların karşıma gelmesi ile donması bir oluyor. Çok fazla takılmalar oluyor. Oyunda aldığım FPS değerinin gerekenden fazla olmasına rağmen kasmalar oluyor. İşlemci termal macunu daha bugün yeniledim. Sorun hâlen devam ediyor.

Format at diyecekler için, attım ama yine sorun devamke.

Sistemim.
Win 7 Pro 64-sp1.
Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz şu an 45°C wolfdale 45nm teknoloji.
DDR2 ikili-kanal 400 MHz.
Gigabyte G31M-ES2l(socket775)
AMD Radeon HD 5450 (ATI) 1 GB 32-Bit.

Dostum ilk olarak sistemin eski olduğundan dolayı sıkıntı çekmen normal oynadığın oyun Tost Makinesinde Bile Çalışıyor Bu Yüzden Sisteminle İlgili Bir Sorun Olmadığını düşünüyorum yapman gereken şey bilgisayarına ucuzundan bir SSD almak. SSD sorunu emin ol çözer ve bilgisayarında büyük bir hız farkı olacaktır.

Kardeşim birkaç haftadır böyle olmaya başladı, öncesinde hiç kasma donma tık yoktu. HDD'im zaten çok sağlıklı, testlerin hepsini yaptım.

İşletim sistemini 8.1'e çıkartınca sorun düzeldi.
Teşekkür ederim. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…